Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Ήταν μια σημαντική νίκη, νόμιζα ότι ήμουν οφσάιντ στο γκολ»

Wijnaldum: «Ήταν μια σημαντική νίκη, νόμιζα ότι ήμουν οφσάιντ στο γκολ»

Στα γκολ επέστρεψε ο Gini Wijnaldum με την φανέλα της Liverpool χθες το βράδυ μετά από περίπου 1.5 μήνα, βοήθησε την ομάδα στη δεύτερη νίκη επί της Genk και μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για την χθεσινή επιτυχία της ομάδας και για το γκολ που σημείωσε.

Για την νίκη της ομάδας δήλωσε:

“ Πιστεύω πως ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά έχουμε να παίξουμε κανα δύο παιχνίδια. Ήταν όμως μία πολύ σημαντική νίκη, γιατί οι άλλες δύο ομάδες έπαιξαν μαζί και ήρθαν ισόπαλες. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. ”

“ Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από το παιχνίδι. Έγινε αυτό που περιμέναμε. Τους βοηθήσαμε, γιατί χαλαρώσαμε μετά το γκολ που βάλαμε. Δεν τα κάναμε όλα σωστά και μπόρεσαν να κάνουν το παιχνίδι τους. Περιμένουμε όμως κάθε παιχνίδι να είναι δύσκολο. Δεν θα έχουμε εύκολα παιχνίδια. ” Σημείωσε ο Wijnaldum.

“ Μερικές φορές τα ματς μοιάζουν εύκολα γιατί κάνουμε όλα σωστά και σκοράρουμε τα γκολ. Δεν τα κάναμε όμως όλα σωστά και έπρεπε να παλέψουμε μέχρι το τέλος, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. ”

Για το γκολ που σημείωσε πρόσθεσε:

“ Νόμιζα ότι ήμουν οφσάιντ. Ήταν μία σέντρα και νομίζω πως χτύπησε τον αμυντικό και μετά ήρθε σε μένα και σκόραρα με το εξωτερικό. ”

“ Δεν πανηγύρισα αμέσως, γιατί με το VAR αυτές τις μέρες πανηγυρίζεις και δεν έχεις σκοράρει. Περίμενα, αλλά τελικά ήταν γκολ. ”

Wijnaldum και van Dijk πανηγυρίζουν το 1-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com