Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν μπορούσα να πιστέψω την δήλωση του Guardiola»

Klopp: «Δεν μπορούσα να πιστέψω την δήλωση του Guardiola»

Συνέχεια στην απάντησή του στον Pep Guardiola έδωσε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις, που παραχωρεί συνήθως το προηγούμενο βράδυ πριν από αγώνα της ομάδας στα αγγλικά media και τόνισε πως δεν πίστευε την δήλωση που έκανε ο Καταλανός προπονητής.

Ρωτήθηκε για την δήλωση του Pep:

“ Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορούσα να το πιστέψω μέχρι να το δω. Δεν ξέρω, αν ο Pep μίλαγε για τον Sadio ή για την ομάδα, αλλά και τα δύο δεν είναι καθόλου ωραία. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος, αν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά και υπόσχομαι να μην αναφερθώ στα τακτικά φάουλ. Δεν με ενδιαφέρουν τέτοιου είδους πράγματα. ”

“ Μπορώ να πω, πως ο Sadio δεν βουτάει και στο παιχνίδι με την Villa υπήρξε μια φάση, κατά την οποία υπήρξε επαφή και έπεσε κάτω. Ίσως η επαφή δεν ήταν αρκετή, για να δοθεί πέναλτι, αλλά υπήρξε. ”

“ Όλα τα άλλα ήταν πέναλτι. Είμαι 100% σίγουρος πως αν είχε συμβεί το ίδιο στην Manchester City, θα ήθελαν να είχαν κερδίσει το πέναλτι, γιατί κάποιος θα είχε χτυπήσει έναν παίκτη τους μέσα στην περιοχή και αυτό είναι πέναλτι. ” Είπε ο Klopp.

Αν παρακολουθεί τους αγώνες και τα αποτελέσματα της Manchester City:

“ Στις συνεντεύξεις μετά από τους αγώνες μας, δεν έχω ιδέα ποια είναι τα άλλα αποτελέσματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Πρέπει να μιλήσω πρώτα στους παίκτες και μετά σε αρκετό κόσμο πριν πάω για τις συνεντεύξεις. Δεν σκέφτομαι λεπτό τα άλλα παιχνίδια. ”

“ Το μυαλό μου δεν είναι αρκετά μεγάλο, για να σκεφτεί και τις άλλες ομάδες. Έχω αρκετά πράγματα να σκεφτώ και να κάνω. ”

Ο Klopp πανηγυρίζει την νίκη των Reds στο Villa Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com