Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Η Genk θέλει να αντιδράσει, έχει προβλήματα το VAR»

Klopp: «Η Genk θέλει να αντιδράσει, έχει προβλήματα το VAR»

Ο Jürgen Klopp στο πρώτο μέρος της σημερινής συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε απάντησε στον Pep Guardiola και στην δήλωση, που είχε κάνει ο προπονητής των Cityzens για τον Sadio Mane και στο δεύτερο μίλησε για την Genk, η οποία θέλει να αντιδράσει, τον όμιλο των Reds στο Uefa Champions League και το VAR.

Για την Genk ο Γερμανός είχε να πει:

“ Όταν βρίσκεσαι στην μέση του ομίλου στο Champions League έχεις ένα παιχνίδι εκτός έδρας και ένα παιχνίδι εντός. Πέρσι και πρόπερσι είχαμε κερδίσει με άνεση τον Ερυθρό Αστέρα και την Maribor στην έδρα μας. ”

“ Η Genk όμως θέλει να αντιδράσει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να είμαστε στο 100% και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση. ”

“ Πρέπει να δημιουργήσουμε ξανά μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και να κάνουμε την ζωή της Genk όσο πιο δύσκολη γίνεται. Να τους κάνουμε να νιώσουν άβολα. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Έχουν μεγάλους στόχους και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Όπως κάνουμε πάντα. ”

Για τον όμιλο των Reds:

“ Ο όμιλος είναι ακόμα ανοιχτός. Και για την Genk, όποιος και αν ο στόχος τους. Αν, αυτός είναι να προκριθούν στο Europa League, τότε είναι πιθανό, ειδικά αν κερδίσουν αύριο. ”

Για το VAR:

“ Όλοι περιμέναμε, πως θα υπήρχαν κάποια προβλήματα στην αρχή. Κάποια πράγματα τα κάνουν διαφορετικά στην Γερμανία. Πλέον γίνεται περισσότερη συζήτηση για τις διαιτητικές αποφάσεις από ότι πριν το VAR. ”

Χαρακτήρισε και τον Divock Origi έναν θρύλο της Liverpool, όταν Βέλγος δημοσιόγραφος τον ρώτησε για την ακαδημία της Genk και του ανέφερε ως παραδείγματα τους De Bruyne και Koulibaly:

“ Μην ξεχνάτε και τον Divock Origi. Είναι ένας θρύλος της Liverpool! ”

Κόντρα στην πρώην ομάδα του και αύριο ο Divock Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com