Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είδατε πόσο καλός ήταν ο Lallana, δεν ξέρω αν θα μείνει»

Klopp: «Είδατε πόσο καλός ήταν ο Lallana, δεν ξέρω αν θα μείνει»

Για την εμφάνιση του Adam Lallana στον αγώνα του Σαββάτου με την Aston Villa και για το μέλλον του Άγγλου μέσου στην ομάδα, μίλησε ο Jürgen Klopp.

Στον Γερμανό άρεσε η εμφάνιση του Adam στο Villa Park:

“ Δεν ήταν τόσο δύσκολο να τον επιλέξω βασικό. Είδαμε τι χρειαζόμασταν κόντρα στην Villa και νομίζω πως όλοι είδατε πόσο καλός ήταν ο Adam και πόσο καλά δούλεψε στο σύστημά μας. ” Είπε ο Klopp.

“ Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο είχαμε μεγάλη κατοχή. Έπρεπε πρώτα να δούμε πως θα είχε αναρρώσει ο Adam από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι, αλλά ήταν μια χαρά. Η επιλογή δεν ήταν καθόλου δύσκολη. ”

“ Ο Adam τα πήγε πάρα πολύ καλά και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σε τέτοια ματς, χρειάζεσαι έναν τέτοιου είδους playmaker. Από τέτοια παιχνίδια, πρέπει να πασάρεις την μπάλα, να κρατήσεις την μπάλα και όλα τα σχετικά. Τα έκανε όλα αυτά. Κέρδισε πολλές μπάλες, ήταν καλός στον αέρα και έκανε ένα καλό παιχνίδι. ”

Ρωτήθηκε αν θα μείνει:

“ Δεν γνωρίζω για κανέναν τι θα συμβεί τον Μάιο. Το καλύτερο για κάθε ποδοσφαιριστή είναι να έχει την ευκαιρία να παίζει και ο Adam την έχει. ”

“ Όταν πέρασε ως αλλαγή με την Manchester United ήταν καλός. Έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια και είναι εξαιρετικός στην προπόνηση. ”

“ Μετά από πολλούς τραυματισμούς, είναι σε μια εξαιρετική κατάσταση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για την καριέρα του. Για την υπόλοιπη καριέρα του, θα δούμε. ”

Ο Lallana δεν έχει τελειώσει από την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com