Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Villa Park

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Villa Park

Μια πολύ μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Liverpool νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, καθώς αν και έκανε την ζωή της δύσκολη, όπως τόνισε και ο Jürgen Klopp, πέρασε τελικά από το Villa Park με 1-2 και πέτυχε την δέκατή της νίκη στην φετινή Premier League.

Ο Γερμανός μιλήσει για τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του:

“ Πρέπει να μάθουμε και να βελτιωθούμε και κάποιες φορές, για να συμβεί αυτό, πρέπει να δεχθείς ορισμένα χτυπήματα κι εμείς δεχθήκαμε. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε, αλλά μπορούσαμε να τα διαχειριστούμε. ”

“ Δεν είναι ότι δεν αξίζαμε τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας, αλλά υπήρχαν στιγμές που δεν μου άρεσαν. ”

“ Το κάναμε δύσκολο για τους εαυτούς μας. Ξεκινήσαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά όχι έτσι όπως ακριβώς θα έπρεπε να παίξουμε. Η Aston Villa ήταν έτοιμη για μια κανονική μάχη. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεχθήκαμε ένα γκολ και δεν είναι εύκολο να αλλάξεις γρήγορα την κατάσταση. Αν δείτε το παιχνίδι, μία ομάδα άξιζε να κερδίσει και αυτή είμαστε εμείς. ”

“ Μπορώ να φανταστώ πόσο άσχημα θα νιώθει η Aston Villa. Με όλα αυτά που έκανε σήμερα, σίγουρα θα άξιζε κάτι από το ματς. ”

Για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη:

“ Είναι ο καλύτερος τρόπος στο ποδόσφαιρο για να νικήσεις. ”

“ Ο Sadio έκανε την σέντρα για το γκολ του Robbo και μετά ήταν εκεί, όταν έγινε σε εκείνον η σέντρα, μετά από όλα αυτά που του είχαν συμβεί στο ματς. Πήρε μία κίτρινη για μία φάση που μπορείτε να δείτε, πως δεν ήταν βουτιά. Υπήρξε επαφή, αλλά στο τέλος ήταν μία απόφαση και έπρεπε να την αποδεχτούμε. ”

Για το γκολ του Firmino, που ακυρώθηκε λόγω της μασχάλης (!) του Βραζιλιάνου:

“ Τι είναι η μασχάλη; Οι προπονητές απολύονται στο ποδόσφαιρο μετά από ήττες. Αυτές οι αποφάσεις πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρες. ”

“ Πρέπει να βεβαιωθούμε, πως το νέο σύστημα βοηθάει το ποδόσφαιρο. ”

Οι Reds πανηγυρίζουν το γκολ του Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com