Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαρούμενοι είμαστε»

Mane: «Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαρούμενοι είμαστε»

Την λύση στην Liverpool έδωσε για μια ακόμη εβδομάδα ο Sadio Mane, καθώς στις δύο προηγούμενες νίκες των Reds είχε κερδίσει το πέναλτι, που οδήγησε στο γκολ και σήμερα σημείωσε το νικητήριο γκολ στο 94ο λεπτό, για να φύγουν με το διπλό από το Villa Park οι Reds.

Ο Σενεγαλέζος αμέσως μετά την νίκη της Liverpool είπε:

“ Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαρούμενοι είμαστε. Το μόνο σίγουρο, είναι πως είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι κι εμείς αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. ”

“ Ήταν σίγουρο πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θεωρώ πως η αντίδραση μας ήταν τέλεια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, αλλά όπως έχω πει ξανά μας αρέσει να προσπαθούμε ξανά και ξανά και να τα δίνουμε όλα.”

“ Αυτό ήταν που προσπαθήσαμε να κάνουμε και τελικά δημιουργήσαμε ευκαιρίες και βρήκαμε δύο γκολ. Εννοείται πως δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, αλλά εμείς αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. ”

Ο Sadio μίλησε και για το πολύ μεγάλο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με την Manchester City:

“ Τρέφουμε πολύ μεγάλο σεβασμό για την Manchester City. Έχουν μια πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς είμαστε και η Liverpool και έχουμε μια εξίσου καλή ομάδα. Θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και ανυπομονούμε. ”

Ο Sadio Mane γράφει το 1-2 για τους Reds με κεφαλιά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com