Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κόντρα σε όλους και σε όλα! Οι Reds πέρασαν και από το Villa Park!

Κόντρα σε όλους και σε όλα! Οι Reds πέρασαν και από το Villa Park!

Μόνο αυτή ομάδα και καμία άλλη δεν τα κάνει αυτά! Η μεγάλη, Liverpool κόντρα σε όλους και σε όλα, κόντρα στην εχθρική διαιτησία των Moss και Atkinson, πήρε το πιο καρυδάτο διπλό στην έδρα της Aston Villa με 1-2!

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχαναν μέχρι το 86′, αλλά πρώτα ισοφάρισαν στο 87′ με τον Robertson και έπειτα έκαναν Mane την ολική ανατροπή!
Α’ Ημίχρονο: Με αναμενόμενη σύνθεση ξεκίνησε η Liverpool στον αγώνα με την Aston Villa και μόλις μια αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα με την Tottenham, καθώς ο Adam Lallana πήρε την θέση του Fabinho, που κινδύνευε με τιμωρία. Η Villa είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς στο πρώτο λεπτό, με τον Alisson να αποκρούει το σουτ του El Ghazi. Με κεφαλιά του Mane απάντησαν στις ευκαιρίες οι Reds στο 16ο λεπτό με την προσπάθεια του Σενεγαλέζου να φεύγει λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα του Klopp είχε και την δεύτερη της ευκαιρία με προβολή του Mo Salah και τελικά οι Reds έμειναν πίσω στο σκορ με κεφαλιά του Trezeguet στο 21ο λεπτό μετά από ένα καλοχτυπημένο φάουλ του McGinn. Η Liverpool αμέσως μετά το γκολ, που δέχθηκε προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε με Trent Alexander-Arnold και Mane, ενώ σκόραρε και με τον Firmino, σε ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από έλεγχο του VAR. Ούτε και ο Salah κατάφερε να ισοφαρίσει για την Liverpool, αφού έκανε πολύ κακό τελείωμα στο 43′. Οι Reds συνέχιζαν να παίζουν σχεδόν μονότερμα την Villa, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν και απειλήσουν με αξιώσεις την εστία της.

Β’ Ημίχρονο: Με πρόθεση να ισοφαρίσουν άμεσα ξεκίνησαν στο δεύτερο μέρος οι Reds και δημιούργησαν τρεις τελικές στα πρώτα πέντε λεπτά. Όμως η πρώτη του Firmino έφυγε κόρνερ και οι άλλες δύο κατέληξαν στην αγκαλιά του Heaton από Wijnaldum και Mane. Η ώρα πέρναγε και οι Reds δεν μπορούσαν να νικήσουν τον Heaton, ο οποίος πραγματοποίησε μια πολύ επέμβαση στην κεφαλιά του Mane στο 60′, για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Ο Salah δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά με το κεφάλι στο 64′ και αμέσως μετά την φάση αντικαστάθηκε από τον Origi και το ίδιο συνέβη με τον Wijnaldum, ο οποίος παραχώρησε την θέση του στον Oxlade-Chamberlain. Ο Chambo μόλις πέρασε στο ματς δοκίμασε τρία σουτ, αλλά όλα σταμάτησαν σε παίκτες της Villa. Ούτε και ο Origi μπόρεσε να βρει δίχτυα στο 69′ από πλάγια θέση εντός περιοχής, ενώ και ο Mane δεν βρήκε εστία λίγο αργότερα. Στο 73′, ήρθε η σειρά του Lallana να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Firmino τον βρήκε σε τέλεια θέση μέσα στην περιοχή. Το τελείωμα του μέσου των Reds ήταν το λιγότερο απογοητευτικό. Στο 76′, οι Reds ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Engels μετά από σουτ του Chamberlain και έπρεπε να τους δοθεί, όμως ο Moss δεν το είδε και δεν έγινε καν έλεγχος από το VAR και τον Martin Atkinson! Η λύση για τους Reds δεν ήρθε ούτε με το αριστερό του Alexander-Arnold στο 84′, αλλά ήρθε με την κεφαλιά του εκπληκτικού Andy Robertson στο 87′ μετά από ασίστ του Sadio Mane! Οι Reds το πίστεψαν και το διεκδίκησαν μέχρι τέλους, δεν σταμάτησαν τις επιθέσεις τους και βρήκαν το χρυσό γκολ της ανατροπής με κεφαλιά του Sadio Mane στο 94′ μετά από κόρνερ, που κέρδισαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης και εξαιρετική ασίστ ακριβείας του Trent Alexander-Arnold! Μια μάγκικη ανατροπή.

Για τους Reds ακολουθεί την Τρίτη ο αγώνας με την Genk στο Anfield.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Aston Villa: Heaton, Guilbert (Elmohamady 70′), Engels, Mings, Targett, McGinn, Nakamba, Douglas Luiz (Hourihane 72′), El Ghazi, Trezeguet, Wesley (Kodjia 87′)

Έμειναν στον πάγκο: Steer, Konsa, Taylor, Lansbury

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum (Oxlade-Chamberlain 65′), Henderson, Lallana (Keita 84′), Salah (Origi 65′), Mane, Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Gomez, Milner, Fabinho.

Η πιο μάγκικη ανατροπή από την Liverpool!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com