Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Carabao Cup, τραυματίες, Fabinho και πρόγραμμα

Ο Klopp για Carabao Cup, τραυματίες, Fabinho και πρόγραμμα

Την καθιερωμένη του συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Aston Villa για την Premier League παραχώρησε ο Jürgen Klopp και μεταξύ άλλων μίλησε για τους τραυματισμούς των Naby Keita και Joel Matip, για τον Fabinho, το πρόβλημα με το Carabao Cup και το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας τον επόμενο μήνα.

Για τον προημιτελικό της ομάδας στο Carabao Cup:

“ Δεν υπάρχει καμία τελική απόφαση προς το παρόν. Αν παίξουμε, όσο βρισκόμαστε στο Κατάρ, θα χρειαστούμε δύο διαφορετικές ομάδες, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε παίκτες πίσω, όταν θα πάμε στο Club World Cup. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. ”

Για το πρόγραμμα της ομάδας:

“ Είναι φανερό πως είναι δύσκολο. Όποιος ασχολείται με το άθλημα, βάλε και το ίδιο. ”

Για τους τραυματισμούς των Joel Matip και Naby Keita:

“ Για τον Naby δεν ξέρω ακόμα. Θα δούμε. ”

“ Ο Joel όμως δεν είναι έτοιμος και δυστυχώς δεν θα είναι για τις επόμενες εβδομάδες. Θα λείψει για περισσότερες από τρεις εβδομάδες. ”

Για την 100η εμφάνιση του Trent Alexander-Arnold:

“ Είναι πολύ νέος και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι μια υπέροχη ιστορία. Ένας scouser ήρωας. Δεν είχε πολλά άσχημα παιχνίδια σε αυτά τα 100. Εύχομαι να παραμείνει υγιής και πάντα σε καλή κατάσταση και το μέλλον του θα είναι λαμπρό. ”

Αν θα προφυλάξει αύριο τον Fabinho, για να παίξει με την City:

“ Δεν ξέρω ακόμα. Θα πρέπει να δούμε. ”

“ Ο παίκτης το γνωρίζει και το γνωρίζω και εγώ. Πρέπει να το διαχειριστούμε, ίσως το διαχειριστεί εκείνος στον αγωνιστικό χώρο ή θα το κάνω εγώ με την ενδεκάδα. ”

Για την δήλωση του Chamberlain σχετικά με την απόδοσή του:

“ Έχει δίκιο, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Χρειάζεται χρόνο και ρυθμό. Είναι μέσα στα μακροχρόνια σχέδιά μας. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι καλό όταν ένας παίκτης, πιστεύει πως δεν βρίσκεται στα καλύτερα του. Θα μπορούσε να το κάνει, γιατί έχει σκοράρει μερικά γκολ. Υπάρχουν όμως περιθώρια βελτίωσης. Αυτό είναι καλό. ”

Ένα σχόλιο για την Aston Villa:

“ Είναι μια καλή ομάδα. Αρκετά άτυχη στο ξεκίνημα, αλλά τώρα εχει τα αποτελέσματα. ”

Ίσως προφυλαχθεί αύριο ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com