Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aston Villa – Liverpool (preview)

Aston Villa – Liverpool (preview)

Στην δράση της Premier League επιστρέφει η Liverpool το απόγευμα του Σαββάτου (2/11) και αντιμετωπίζει την Aston Villa στο Villa Park για την 11η αγωνιστική.

Οι Reds την Τετάρτη ολοκλήρωσαν μια απίστευτη ανατροπή (5-5) κόντρα στην Arsenal και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Carabao Cup, ενώ και την Κυριακή επικράτησαν με ανατροπή (2-1) της άλλης ομάδας του Βορείου Λονδίνου, της Tottenham και διατήρησαν το +6 από την Manchester City.

Προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν να έχουν, καθώς οι ο Naby Keita αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο ματς με την Arsenal και οι Matip και Shaqiri παραμένουν εκτός με πρόβλημα στο γόνατο και στον αστράγαλο αντίστοιχα.

Για τον αυριανό αγώνα ενδέχεται να μείνει εκτός ενδεκάδας και ο Fabinho. Όχι, γιατί αντιμετωπίζει κάποιον τραυματισμό, αλλά γιατί αν δεχθεί την κίτρινη κάρτα, θα χάσει το πολύ μεγάλο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Manchester City.

Η κανονική όμως άμυνα των Reds, αποτελούμενη από τους Virgil van Dijk, Dejan Lovren, Andrew Robertson και Trent Alexander-Arnold θα επιστρέψει, όπως και η επιθετική τριάδα με τους Bobby Firmino, Mohamed Salah και Sadio Mane.

Jordan Henderson και Gini Wijnaldum θα επανέλθουν κανονικά στην ενδεκάδα των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Η αντίπαλος της Liverpool το Σάββατο, Aston Villa προέρχεται από σπουδαία πρόκριση στο Carabao Cup κόντρα στη Wolves, αλλά για την Premier League ηττήθηκε εύκολα το προηγούμενο Σάββατο με 3-0 από την Manchester City.

Μετράει 4 νίκες και μια ισοπαλία στα 6 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει μαζέψει συνολικά 11 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές στην Premier League, όντας στην 15η θέση και στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο αρχηγός της, Jack Grealish επιστρέφει κανονικά μετά τον μικροτραυματισμό του στο ματς του Etihad. Εκτός θα παραμείνει Keinan Davis.

Οι Reds στην τελευταία τους επίσκεψη στο Villa Park, τον Φεβρουάριο του 2016 είχαν επικρατήσει με το εμφατικό 0-6. Δίχτυα μεταξύ άλλων είχαν βρει οι Milner, Origi και Clyne, που βρίσκονται σήμερα στο ρόστερ της ομάδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Jonathan Moss.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Πέντε σερί νίκες έχει η Liverpool στα εκτός έδρας παιχνίδια στην Premier League.
  • Το Villa Park είναι η έδρα, στην οποία έχουν πάρει τα περισσότερα διπλά (13) επί εποχής Premier League οι Reds.
  • Ρεκόρ ήταν για την Liverpool το 0-6 του Φεβρουαρίου του 2016.
  • Η Aston Villa θέλει να παραμείνει αήττητη για πέμπτο εντός έδρας ματς από τον Ιανουάριο του 2015.
  • Η ομάδα του Klopp έφτασε στο ρεκόρ των 28 βαθμών μετά από 10 αγωνιστικές με την νίκη της επί της Tottenham.
  • Αήττητη για 27 αγώνες είναι η Liverpool στην Premier League.
  • 13 συνεχόμενες νίκες έχουν οι Πρωταθλητές Ευρώπης κόντρα σε νεοφώτιστες ομάδες.
  • Οι Reds βρίσκουν δίχτυα σε 19 συνεχόμενα παιχνίδια στην Premier League.
Για την δέκατη της φετινή νίκη η Liverpool κόντρα στην Aston Villa.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com