Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Williams: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα το ντεμπούτο μου στο Anfield»

Williams: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα το ντεμπούτο μου στο Anfield»

Ο τίτλος τα λέει πραγματικά όλα. Ο Neco Williams όχι μόνο πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την Liverpool το βράδυ της Τετάρτης στον αγώνα με την Arsenal για το Carabao Cup, αλλά και την πρώτη του εμφάνιση στο Anfield. Δεν μπορούσε να μην ήταν ένα όνειρο για τον νεαρό αμυντικό, το οποίο πλέον έγινε πραγματικότητα.

Ο δεξιός μπακ μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πιστεύω πως για όλους ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Πιστεύω πως η ομάδα τα έδωσε όλα. Συνεχίσαμε μέχρι και το τέλος του αγώνα και εμείς το αξίζαμε. ”

“ Θεωρώ όμως, πως δεχθήκαμε μερικά χαζά γκολ πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε στην προπόνηση. Συνολικά όμως η ομάδα τα έδωσε όλα. Μείναμε ενωμένοι και πήραμε την νίκη. ”

“ Απλά όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Θα ήθελα να είχε κρατήσει για πάντα. ”

Για τον Curtis Jones που σκόραρε και το νικητήριο πέναλτι:

“ Ο Curtis είναι ένα πολύ καλό παιδί και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Ήξερα πως θα σκοράρει από τη στιγμή, που πήγε πάνω στην μπάλα. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. ”

Ο Williams στον αγώνα με τους Gunners είχε τις περισσότερες επαφές με την μπάλα, τις περισσότερες σέντρες, τα περισσότερα τάκλιν, τα περισσότερα κοψίματα και μια ασίστ.

Williams και Chrivella πανηγυρίζουν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com