Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς Ιανουάριο ο αγώνας με την Aston Villa

Προς Ιανουάριο ο αγώνας με την Aston Villa

Φωτιά άναψαν οι χθεσινές δηλώσεις του Jürgen Klopp μετά τον αγώνα με την Arsenal και την Πέμπτη (31/10) η EFL και η FA βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία με τους Reds και έψαχναν να βρουν την λύση στο πρόβλημα των Πρωταθλητών Ευρώπης, δηλαδή την κατάλληλη ημερομηνία, που να μην συμπίπτει με το FIFA Club World Cup.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και η περίπτωση της χρησιμοποίησης δύο διαφορετικών ομάδων την ίδια ημέρα ή με 24 ώρες διαφορά, σε διαφορετική ήπειρο και φυσικά σε διαφορετικό θεσμό. Μια για τον προημιτελικό του Carabao Cup και μια για τον ημιτελικό του FIFA Club World Cup.

Βέβαια, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτό δεν αποτελεί μια σοβαρή λύση και θα πραγματοποιηθεί.

Ο Klopp μπορεί να έκανε 11 αλλαγές στον αγώνα με την Arsenal, αλλά χρησιμοποίησε και παίκτες της πρώτης ομάδας, όπως οι Gomez, Lallana, Chamberlain, Keita και Milner, καθώς νεαρούς, που προπονούνται μόνο με την πρώτη ομάδα, δηλαδή τους Rhian Brewster, Caoimhin Kelleher και Harvey Elliott.

Το πιο πιθανό, τουλάχιστον για την ώρα, είναι να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Villa Park την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, όταν είναι προγραμματισμένοι οι ημιτελικοί της διοργάνωσης και όχι τον Δεκέμβρη.

Αν η Liverpool περάσει το εμπόδιο της Aston Villa, τότε θα παίξει τον πρώτο της ημιτελικό στις ημερομηνίες των ρεβάνς και θα πρέπει να βρεθεί νέα ημερομηνία για το δεύτερο σκέλος. Κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ο τελικός του Carabao Cup έχει οριστεί για την Κυριακή 1 Μαρτίου στο Wembley και δεν θα αλλάξει ημερομηνία.

Ο Kelleher πανηγυρίζει την απόκρουση του στο πέναλτι του Ceballos.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com