Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lijnders: «Θέλουμε να διεκδικήσουμε το Carabao Cup»

Lijnders: «Θέλουμε να διεκδικήσουμε το Carabao Cup»

Στην μάχη του Carabao Cup επιστρέφει η Liverpool το βράδυ της Τετάρτης και ο Pep Lijnders μίλησε για την διοργάνωση και στόχους των Reds σε αυτή, που είναι φυσικά να την κατακτήσουν για πρώτη φορά μετά το 2012.

Αναλυτικά είπε για την διοργάνωση και την ενδεκάδα των Reds κόντρα στην Arsenal:

“ Θέλουμε να διεκδικήσουμε την διοργάνωση. Βρισκόμαστε μόνο ένα παιχνίδι μακριά από τα προημιτελικά. ”

“ Στο παιχνίδι μας, είναι σημαντικό να υπάρχει μια ταυτότητα. Είναι όμως και η φρεσκάδα πολύ σημαντική. Θα ψάξουμε για μια ενδεκάδα, η οποία θα είναι έτοιμη, αρκετά υπεύθυνη και θα θέλει να διεκδικήσει το τρόπαιο της διοργάνωσης. ”

“ Όπως και κόντρα στην Tottenham, έτσι και κόντρα στην Tottenham, θα πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας. Η ενδεκάδα μας θα το έχει αυτό. ”

Για τον Alex Oxlade-Chamberlain ανέφερε:

“ Θέλουμε να του δώσουμε χρόνο και γνωρίζω πως αυτό θα συμβεί, αν διατηρήσει την επιθετικότητα του και την αμυντική του συνέπεια. Χρειάζεται απλά χρόνο. ”

“ Είδαμε ήδη καλές στιγμές από εκείνον και όμορφες φάσεις και τώρα θέλει να το κάνει αυτό για 95 λεπτά και ξανά και 95 λεπτά. Αυτό είναι επόμενο βήμα για εκείνον.  Είναι πολύ σημαντικός για εμάς, γιατί μας δίνει μία εντελώς διαφορετική δυναμική από άποψη δημιουργίας. ”

Για τον Naby Keita:

“ Ο Naby ήταν άτυχος με τους τραυματισμούς του φέτος. Γνωρίζαμε πως θα έπαιρνε χρόνο, αλλά πιστεύω πως όλοι μπορούμε να δούμε πόσο εκπληκτικός παίκτης είναι. Ειδικότερα όταν φέρνει την μπάλα στο τελευταίο μισό του γηπέδου και αποδιοργανώνει τον αντίπαλο. ”

“ Για κάθε παίκτη είναι σημαντικό να παραμένει υγιής και να έχει σταθερή απόδοση. ” Είπε ο Lijnders.

Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain στην προθέρμανση στο Stadium MK.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com