Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 29/10/2000 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Nick Barmby (vid)

Σαν σήμερα: 29/10/2000 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Nick Barmby (vid)

Σαν σήμερα οι Κόκκινοι θα κερδίσουν άλλο ένα Merseyside derby με τους «γείτονες» και τον Nick Barmby να σημειώνει το πρώτο του Κόκκινο γκολ, απέναντι στην πρώην ομάδα του!

Η μετεγγραφή του Barmby είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Μπλε πλευρά του πάρκου & μάλιστα πολλοί εκτόξευαν απειλές για τον πρώην παίκτη των Ζαχαρωτών, όταν αποφάσισε να «διασχίσει» το Stanley Park & να υπογράψει στους Reds.

Η μοίρα το έφερε έτσι και ο Barmby σημείωσε το 1ο του γκολ με τους Reds απέναντι στην πρώην ομάδα του, στο Anfield, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ στο 12′ του derby, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Kevin Campbell στο 17′. Με το 1-1 έκλεισε το σκορ για το πρώτο ημίχρονο, που έγινε υπό βροχή.
Στο δεύτερο μέρος, οι Κόκκινοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Emile Heskey στο 56′, για να ολοκληρώσουν τον θρίαμβό τους στο 78′ με τον Patrik Berger από τα 11 βήματα. Πριν την εκτέλεση του πέναλτι, αποβλήθηκε ο Thomas Gravesen (77′).

Το παιχνίδι παρακολούθησαν 44.718 θεατές, ανάμεσά τους και 3 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Paul A. Durkin.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο γκολ του Nick με την Famous Red shirt:

Σαν σήμερα: 29/10/2000 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Nick Barmby
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com