Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pochettino: «Αποδέχομαι τον καταλογισμό του soft penalty»

Pochettino: «Αποδέχομαι τον καταλογισμό του soft penalty»

Για τη φάση πού έκρινε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού της Liverpool με την Tottenham ρωτήθηκε -όπως ήταν απόλυτα αναμενόμενο- ο Mauricio Pochettino.

Στη συνέντευξη τύπου του μετά την ήττα της ομάδας του στο Anfield, ο προπονητής των Spurs έδειξε να αποδέχεται την ήττα και δεν έδειξε διάθεση να σταθεί στη φάση του μαρκαρίσματος του Aurier στον Mane, ωστόσο δε θα μπορούσε να μην παραθέσει καθόλου την άποψή του.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είπε ο Poch, ερωτηθείς αν πιστεύει ότι υπάρχει παράβαση:

«Είναι μία φάση για την οποία δεν έχω ανάγκη να παραπονεθώ. Χρειάζομαι να αποδεχτώ τις αποφάσεις των διαιτητών και του VAR.»

«Τεχνικά, ίσως είναι penalty γιατί υπάρχει επαφή, όμως για να είμαστε ειλικρινείς, η μπάλα απομακρυνόταν (τη στιγμή του μαρκαρίσματος του Aurier, εννοεί δηλαδή ότι ουσιαστικά η μπάλα έτεινε να γίνει μη διεκδικήσιμη). Ήταν πολύ soft. Είναι μία ενέργεια (του Aurier) πού συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.»

«Νομίζω ότι είμαι χαρούμενος με τον Aurier. Είναι απογοητευμένος όμως, όπως όλοι μας.»

«Κανονικά, όταν σφυρίζεται penalty εναντίον της ομάδας σου από δικό σου μαρκάρισμα, νιώθεις ένοχος, όμως δεν είναι έτσι. Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτόν ή για την ομάδα. Στηρίζω την ομάδα.»

O Mauricio Pochettino στο Anfield.
O Mauricio Pochettino κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Anfield.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com