Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Brewster για Firmino, van Dijk και τους προσωπικούς του στόχους

Ο Brewster για Firmino, van Dijk και τους προσωπικούς του στόχους

Νέα συνέντευξη παραχώρησε ο νεαρός επιθετικός της Liverpool, Rhian Brewster στο Soccer AM, κατά την οποία εξήγησε τους φετινούς του προσωπικούς στόχους, ενώ εκθείασε και τους Bobby Firmino, Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold και Andrew Robertson.

Πρώτα μίλησε για τον Firmino:

“ Είναι εύκολα μέσα στους τρεις καλύτερους κεντρικούς επιθετικούς στον κόσμο. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και πολύ υποτιμημένος στον χώρο του ποδόσφαιρο. Είναι ένας από τους καλύτερους σε αυτό που κάνει στο γήπεδο. ”

“ Δεν είναι ένα κλασικό 9αρι. Είναι ένα 9αρι, που έχει φτιάξει ο ίδιος. Είναι παντού και αυτό βοηθάει πολύ την ομάδα. ” Είπε ο Brewster.

Για τους ακραίους αμυντικούς των Reds:

“ Πείτε μου κάποιον καλύτερο από αυτούς τους δύο. Δεν νομίζω πως μπορείτε να μου βρείτε κάποιον καλύτερο από αυτούς τους δύο ως δίδυμο. ”

Για τον Virgil van Dijk και την Χρυσή Μπάλα:

“ Γιατί να μην την κερδίσει ένας κεντρικός αμυντικός; Με όλα αυτά που έχει κάνει. Κέρδισε το Champions League και έχει αλλάξει ολοκληρωτικά την Liverpool. Με εκείνον και τον Alisson έχουμε κρατήσει τόσα πολλά clean sheets. ”

“ Η αμυντική μας τετράδα έχει αλλάξει κατά πολύ και πιστεύω πως όλοι της έχουν εμπιστοσύνη, όπως και στον τερματοφύλακα. ”

Όσο για τον προσωπικό του φετινό στόχο:

“ Πάντα θέλεις να θέτεις στόχους για τον εαυτό σου. Πιστεύω πως ο δικός μου φετινός στόχος, είναι να πραγματοποιήσω το ντεμπούτο μου στην Premier League και να κάνω μερικές συμμετοχές με την Liverpool. ”

Περιμένει το ντεμπούτο του στην Premier League ο Brewster.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com