Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Κανένας αντίπαλος δε μπορεί να προβλέψει τον Bobby!»

Mane: «Κανένας αντίπαλος δε μπορεί να προβλέψει τον Bobby!»

Το εγκώμιο του συμπαίκτη του, Roberto Firmino, έπλεξε για άλλη μία φορά σε πρόσφατες δηλώσεις του o winger της Liverpool, Sadio Mane.

Με αφορμή μία τρομερή συνεργασία των δύο παικτών της ομάδας μας κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με τη Genk, όπου ο Bobby τροφοδότησε τον Sadio με μία εντυπωσιακή rabona, ο Σενεγαλέζος κλήθηκε να σχολιάσει τόσο τη συγκεκριμένη φάση, όσο και τη γενικότερη συνεισφορά του Βραζιλιάνου στην ομάδα του Klopp.

Και έδωσε την εξής απάντηση:

«Ήταν μία καταπληκτική, καταπληκτική επίδειξη δεξιοτεχνίας από τον Bobby. Προσπάθησα να σκοράρω, όμως ο αμυντικός ήταν από πίσω μου και έχασα τον βηματισμό μου, γιατί με έσπρωξε λίγο. Γι’ αυτό ήταν λίγο περίπλοκο για μένα να σκοράρω σε εκείνη τη φάση.»

«Δε μπορείς να το περιμένεις, γιατί δεν τον ξέρεις. Εγώ τον ξέρω πολύ καλά, προπονούμαι μαζί του κάθε μέρα και ξέρω την ποιότητά του, ξέρω τι μπορεί να κάνει.»

«Κάνει τη δουλειά του πολύ καλά – για μένα, για τον Mo (Salah) και για όλους τους παίκτες.»

«Είναι ένας πολύ σπουδαίος παίκτης. Όλα τα μπράβο πηγαίνουν σε αυτόν. Ο κόσμος το βλέπει τώρα, όμως το προσωπικό και όλοι στην ομάδα ήταν πάντα ευχαριστημένοι με τον Bobby, γιατί πάντα θυσιάζει τον εαυτό του για την ομάδα.»

«Τα πηγαίνει καλά, σκοράρει, δίνει assists και δουλεύει σκληρά για την ομάδα. Είναι καλό πού ο κόσμος τον εκτιμά τώρα.»

Bobby Firmino και Sadio Mane πανηγυρίζουν το 2-1 στον αγώνα με τη Newcastle.
Bobby Firmino και Sadio Mane πανηγυρίζουν το 2-1 στον αγώνα με τη Newcastle.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com