Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 25/10/2009 Γιορτή Rafa Benitez με νίκη επί Man Utd (vid)

Σαν σήμερα: 25/10/2009 Γιορτή Rafa Benitez με νίκη επί Man Utd (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την «αιώνια» αντίπαλό της Man Utd για το πρωτάθλημα & με τον Ισπανό τεχνικό να καταγράφει ένα προσωπικό ρεκόρ.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Rafa θα κάτσει για 200η φορά στον πάγκο των Κόκκινων και το γιόρτασε με μία  νίκη επί των Κόκκινων Διαβόλων. Ο Fernando Torres άνοιξε το σκορ στο 65′, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο των Reds ο David N’Gog στο 90′. Από το γκολ του τελευταίου μάλιστα μας έχει μείνει το ταχύτατο σπριντ που έκανε από την εστία του στην άλλη άκρη του γηπέδου ο Pepe Reina προκειμένου να πανηγυρίσει και να συγχαρεί τον συμπαίκτη του!

Στο παιχνίδι αυτό επίσης έχει μείνει το «κατόρθωμα» του Nemanja Vidić (89′), καθώς με την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε έφτασε τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια με τη Liverpool στα οποία αποβάλλεται! Από πλευράς μας αποβλήθηκε στο 90′ ο Javier Mascherano. Στο παιχνίδι αυτό μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους ο Michael Owen, ο οποίος έτυχε αρνητικής υποδοχής από τους φίλους της Liverpool, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 44.188 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο A. M. Marriner.

Την υπ’ αριθμόν 200η νίκη της ομάδας μας με αντίπαλο τη United, αλλά και όσα διαβάσατε παραπάνω μπορείτε να παρακολουθήσετε στα παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 25/10/2009 Γιορτή Rafa Benitez με νίκη επί Man Utd

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com