Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κέρδισε την δικαστική διαμάχη με την New Balance η Liverpool!

Κέρδισε την δικαστική διαμάχη με την New Balance η Liverpool!

Ραγδαίες εξελίξεις όσο αφορά την έκβαση της δίκης της Liverpool με την New Balance, η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη από την προηγούμενη Παρασκευή, καθώς πλέον ολοκληρώθηκε και οι Reds κέρδισαν την δικαστική διαμάχη, κάτι που σημαίνει πως ΔΕΝ θα συνεχίσουν με την New Balance, αλλά θα υπογράψουν με την Nike.

Το συμβόλαιο των Πρωταθλητών Ευρώπης με την Βοστωνέζικη εταιρεία ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και πρόθεση της ομάδας ήταν να μην το ανανεώσει, καθώς θεωρεί πως δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των εκατομμυρίων οπαδών της ομάδας ανά τον κόσμο.

Οι Reds είχαν αποφασίσει να αλλάξουν εταιρεία ένδυσης και είχαν συμφωνήσει με την Nike εδώ και κάποιες εβδομάδες σε ένα deal, που θα τους αποφέρει 30 εκατομμύρια εγγυημένα κάθε χρόνο + το 20% των πωλήσεων των προϊόντων (όχι μόνο των εμφανίσεων) της ομάδας.

Η New Balance υποστήριζε όμως, πως είχε το δικαίωμα να ισοφαρίσει την προσφορά της Nike και να κρατήσει την Liverpool.

Η υπόθεση τελικά οδηγήθηκε στα δικαστήρια και συγκεκριμένα στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου, το οποίο αποφάσισε, πως οι Reds δικαιώνονται και μπορούν πλέον να συνεργαστούν και επίσημα με την Nike.

Η Nike έχει σχεδιάσει τις εμφανίσεις των Πρωταθλητών Ευρώπης για την επόμενη σεζόν και μάλιστα θα χρησιμοποιήσει ηχηρά ονόματα, όπως οι Drake, LeBron James και Serena Williams για το σχετικό promotion.

Άνθρωπος της ομάδας έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ολοκλήρωση της δίκης:

“ Η Liverpool είναι χαρούμενη από την απόφαση του δικαστηρίου. Θα συνεχίσουμε με την New Balance για την τρέχουσα σεζόν και θα προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν με νέα εταιρεία ένδυσης. ”

Οριστικά στην Nike η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com