Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βρέθηκε ο οπαδός που σήκωσε το πανό με τον Origi

Βρέθηκε ο οπαδός που σήκωσε το πανό με τον Origi

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί από χθες το βράδυ με ένα πανό, το οποίο αναρτήθηκε για λίγα λεπτά από τους φίλους της Liverpool στην εξέδρα των φιλοξενουμένων του Luminus Stadium, το οποίο απεικόνιζε τον Divock Origi γυμνό και με το τρόπαιο του Uefa Champions League.

Η UEFA, αλλά και η Liverpool έκριναν το συγκεκριμένο πανό απαράδεκτο και ρατσιστικό και το κατέβασαν αμέσως και πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Βέβαια, το ίδιο πανό (μαζί με εκατοντάδες άλλα) υπήρχε και στη Μαδρίτη στον περσινό τελικό του Uefa Champions League, σύμφωνα με τον σύνδεσμο φίλων Liverpool, Spirit of Shankly.

Σε κάθε περίπτωση, η αστυνομία του Merseyside ενήργησε πολύ γρήγορα και βρήκε μέσα σε λίγες ώρες τον άνδρα, που σήκωσε το εν λόγω πανό στην χθεσινοβραδινή αναμέτρηση.

Τώρα, η έρευνα της Βέλγικης αστυνομίας και εκείνης του Merseyside βρίσκεται σε εξέλιξη και θα φανεί τις επόμενες ώρες, αν θα υπάρξουν κυρώσεις για τους Reds ή για τον οπαδό της ομάδας.

Η UEFA περιμένει την έκθεση του διαιτητή της αναμέτρησης, Vincic και θα αποφασίσει, αν θα τιμωρήσει τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Για την ιστορία, οι Reds πέρασαν με 1-4 από την έδρα της Genk και ο Divock Origi αγωνίστηκε ως αλλαγή.

Οι Reds πέρασαν εύκολα με 1-4 από το Genk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com