Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό επί της Genk

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό επί της Genk

Το πρώτο της διπλό στο φετινό Uefa Champions League πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης η Liverpool και ο Jürgen Klopp είχε πολλούς λόγους, για να είναι χαρούμενος. Τόσο από την συνολική εμφάνιση της ομάδας του, όσο και από την απόδοση και τα γκολ του Alex Oxlade-Chamberlain.

Μίλησε για την εμφάνιση των Reds στην Luminus Arena:

“ Είχαμε καλές στιγμές και κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στον αγώνα. Ξεκίνησαν με 4-4-2, οπότε έπρεπε να αξιοποιήσουμε το κέντρο μας και το κάναμε αυτό. Δεν δημιουργήσαμε πολύ, αλλά τους κρατήσαμε σε εγρήγορση και απασχολημένους. ”

“ Χάσαμε όμως αρκετές μπάλες σε σημείο που δεν έπρεπε. Όταν παίζεις με ένα τέτοιο σύστημα και χάνεις τόσες πολλές μπάλες, υπάρχει κίνδυνος. Επίσης κάποιες φορές πήραμε λάθος ρίσκα. Δεν ήμασταν αρκετά ξεκάθαροι στο πρώτο ημίχρονο και μετά έπρεπε να αμυνθούμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Στο ημίχρονο μπορέσαμε να δείξουμε στα παιδιά τους χώρους, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τότε σκοράραμε το δεύτερο γκολ. Το πρώτο γκολ ήταν καλό, αλλά το δεύτερο ήταν ακόμα καλύτερο. Όλα μας τα γκολ είχαν μια απίστευτη ομορφιά και το δεύτερο ήταν ένα χτύπημα για την Genk. Μετά σκοράραμε και τρίτο και τέταρτο γκολ, αλλά δεχθήκαμε και ένα, κάτι το οποίο δεν είναι καλό, αλλά δεν είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα του κόσμου. Κερδίσαμε το παιχνίδι. ”

Για την εμφάνιση του Chamberlain:

“ Ήταν μια πολύ σπουδαία στιγμή αυτή η εμφάνιση για τον Ox. Ήταν όπως η εμφάνιση της ομάδας. Τα γκολ ήταν όμορφα, αλλά η εμφάνιση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. ”

“ Τα γκολ ήταν εντυπωσιακά και πολύ σημαντικά για εμάς. Την Κυριακή σκόραρε ο Adam το γκολ και τώρα ο Ox σημείωσε δύο γκολ. Αυτό είναι πολύ όμορφο. Μια υπέροχη ιστορία. ”

Γιατί επέλεξε τον Milner και όχι τον Joe Gomez για την θέση του δεξιού μπακ:

“ Δεν είδα καμία επιλογή του Millie αντί του Joe, για να είμαι ειλικρινής. Εγώ απλά επέλεξα τον Millie. ”

“ Μάθαμε χθες πως ο Trent πέρασε την νύχτα άρρωστος και θέλαμε να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερες αλλαγές μπορούμε. Οπότε χρησιμοποιήσαμε τον Millie και ήταν η ξεκάθαρη επιλογή για τον τρόπο, με τον οποίο θέλουμε να παίξουμε αυτή τη στιγμή. ”

“ Ο Joe τα πήγε πολύ καλά και είχε καλή αυτοπεποίθηση. Δεν έχω τίποτα με τον Joe. ”

Πολύτιμη η εμπειρία του Milner για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com