Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεύτερη νίκη για την Under 19 στο Youth League!

Δεύτερη νίκη για την Under 19 στο Youth League!

Την δεύτερη της νίκη σε τρεις αναμετρήσεις για το Uefa Youth League σημείωσε η Under 19 της Liverpool κόντρα στην Genk στο Βέλγιο νωρίτερα σήμερα το απόγευμα!

Οι νέοι των Reds ήταν πολύ καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήραν αρχικά το προβάδισμα στο 22′ με πέναλτι του Layton Stewart, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον τερμαροφύλακα των γηπεδούχων.

Εξαιρετικός στο πρώτο μέρος ήταν ο τερματοφύλακας της Liverpool, Jakub Ojrzynski, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του και πραγματοποίησε μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις, βοηθώντας τους Reds να πάνε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα του ενός γκολ.

Ο Πολωνός keeper ήταν καλός και στην επανάληψη και οι Reds άντεξαν στην πίεση της Genk, που είχε ανέβει στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, όμως δεν κατάφερε ποτέ να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Τελικά, το δεύτερο γκολ του αγώνα ήρθε από τους Κόκκινους και συγκεκριμένα από τον αρχηγό της ομάδας, Curtis Jones, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την έξυπνη πάσα του Harvey Elliott και εκτέλεσε με τον σωστό τρόπο, για να γράψει το τελικό 0-2 στο 73′.

Η σύνθεση της Liverpool: Ojrzynski, N.Williams, Van den Berg, Boyes (Koumetio 89′), Larouci, Clarkson, Dixon-Bonner (Norris 79′), Cain, Elliott (Hill 89′), Jones, Stewart (Longstaff 70′).

Ο Curtis Jones γράφει το 0-2 και σφραγίζει το διπλό της Under 19.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com