Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Genk, Salah, Adrian, Keita και Trent

Ο Klopp για Genk, Salah, Adrian, Keita και Trent

Η Liverpool απόψε το βράδυ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Genk για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Uefa Champions League και ο Jürgen Klopp μίλησε στην συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι για τους πρωταθλητές Βελγίου, την κατάσταση των Salah και Trent και τους Adrian και Naby Keita.

Για τον σημερινό αντίπαλο των Reds, Genk είπε:

“ Δεν θέλουμε να κάνουμε την Genk μεγαλύτερη από ότι είναι, αλλά όταν παίζει εντός έδρας, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα εκνευριστική (για τον αντίπαλο). Είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να έχουμε την σωστή νοοτροπία εναντίον τους. ”

“ Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, γενναία και με καλές τοποθετήσεις. Διεκδικούν όλες τις δεύτερες μπάλες. Έχουν ταχύτητα με τους εξτρέμ τους, καλούς κεντρικούς και μπακ που συμμετέχουν στο παιχνίδι. ” Είπε ο Klopp.

“ Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος (από την Genk). Είναι μια καλή ομάδα, που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο με τον σωστό τρόπο. Θα πρέπει να κάνουμε μια πραγματικά καλή εμφάνιση, για να κερδίσουμε και για αυτό είμαστε εδώ. ”

Για την απουσία του Trent Alexander-Arnold:

“ Όταν ο Trent σου λέει ότι δεν μπορεί (να προπονηθεί), τότε δεν μπορεί και αυτό φυσικά δεν είναι καλό. ”

Για τον Mo Salah:

“ Ο Mo έδειξε να είναι καλά και θα πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει τις επόμενες ώρες. ”

Για τον Adrian και την θέση του βασικού:

“ Όταν υπέγραψε ο Adrian, ήδη γνώριζε πως θα είναι το νούμερο 2, αν δεν κάνει 10 με 15 λάθη ο Alisson. Το κλίμα στην προπόνηση είναι πολύ καλό και ο Ali είναι σε απίστευτη κατάσταση. ”

Για τον Naby Keita ανέφερε: 

“ Ο Naby δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση στις προπονήσεις. Αλλά το καλύτερο νέο της ημέρας (του αγώνα στο Old Trafford) ήταν και τα 3 παιδιά έκαναν τόσο καλή εμφάνιση από τον πάγκο. ”

“ Ο Keita μπορεί να είναι σύντομα στην καλύτερή του κατάσταση. Είναι πολύ καλά και σε καλή κατάσταση και για αυτό έπαιξε. Κάναμε τις αλλαγές, γιατί γνωρίζαμε πως μπορούν να έχουν επίδραση στο παιχνίδι. ”

“ Δεν ξέρω πότε (θα φτάσει στο καλύτερό του επίπεδο), αλλά δεν είναι πολύ μακριά. ”

Όσο για τα εκτός έδρας αποτελέσματα της ομάδας στην Ευρώπη:

“ Πέρυσι σταθήκαμε τυχεροί με το πόσο σφιχτός ήταν ο όμιλος. Ηττηθήκαμε 3 φορές εκτός έδρας, αλλά προκριθήκαμε. Αυτό δεν θα συμβεί ξανά. Ξέρουμε πως να βελτιωθούμε. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Έμεινε εκτός αποστολής ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com