Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Oι δηλώσεις του Klopp για το ‘γενικό πρόβλημα’ με το VAR

Oι δηλώσεις του Klopp για το ‘γενικό πρόβλημα’ με το VAR

Σχετικά απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Jurgen Klopp στη συνέντευξη τύπου του μετά την ισοπαλία της Liverpool εναντίον της Manchester United.

Στο κομμάτι των δηλώσεών του που σας παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο, ο προπονητής της ομάδας μας στάθηκε στον ελαττωματικό τρόπο με τον οποίο γίνεται (τουλάχιστον στην Αγγλία) η χρήση του Video Assistant Referee, με αφορμή φυσικά το γκολ του Rashford.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είπε για το θέμα ο Klopp στη ερώτηση πού του έγινε για το αν θεωρεί ότι ορθά μέτρησε το γκολ:

«Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τι πιστεύετε όλοι εσείς για αυτό. Όχι, στην αρχή δεν ήμουν θυμωμένος. Τους ηρέμησα όλους (στον πάγκο), διότι είδα αμέσως… Ο κύριος Atkinson (ο διαιτητής του αγώνα) ήξερε ότι θα μπορούσε να μπει γκολ (όταν αποφάσισε να μη σφυρίξει φάουλ στο μαρκάρισμα του Lindelof στον Origi), όμως ζήτησε αμέσως τη χρήση του VAR. Οι βοηθοί μου ήταν ήδη ‘στην τσίτα’, όμως εγώ τους είπα ‘περιμένετε, το VAR τσεκάρει τη φάση’, και ήμουν 100% σίγουρος ότι το VAR θα ακυρώσει το γκολ. Όμως τώρα βλέπετε ότι έχουμε πρόβλημα, διότι ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί γιατί υπάρχει το VAR, όμως το VAR είπε ότι δεν υπήρχε ξεκάθαρο φάουλ, με συνέπεια ο διαιτητής να νιώσει την ασφάλεια να μπορεί να πει ότι ‘δεν έγινε φάουλ, οπότε δεν ακυρώνω το γκολ’. Όλο αυτό δε βγάζει και πάρα πολύ νόημα. Δε μας επιστρέφεται κάτι μέσα από αυτήν εδώ τη συζήτηση, όμως πρόκειται για ένα ξεκάθαρο πρόβλημα που έχει να κάνει με το VAR, σχετικά με το πως το αντιμετωπίζουμε. Δεν είμαι θυμωμένος, είδα τη φάση και ήταν φάουλ και τίποτα άλλο. Είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Atkinson θα είχε δώσει το φάουλ αν δεν υπήρχε το VAR, όμως τώρα άφησε τη φάση να συνεχιστεί.»

«Δε μπορούμε να αλλάξουμε ο,τι συνέβη, όμως όλα λίγο πολύ πήγαν εναντίον μας, ακόμα και η ίδια μας η απόδοση στο πρώτο ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά, δε χάσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από αυτή την οπτική γωνία της αξιολόγησης του αγώνα, από την απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο όμως φυσικά και όχι. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Είναι σαφές ότι είναι ευκολότερα τα πράγματα για τη United σε αυτές τις συνθήκες, να έρχονται εδώ και να παίζουν 3-5-2 και να παλεύουν όπως πρέπει, και όλοι τους είναι χαρούμενοι για αυτό. Δεν ήμασταν εκεί (πνευματικά), δεν είχαμε το momentum στο πρώτο ημίχρονο – το είχαν αυτοί, όμως εμείς είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία, με την αντεπίθεση και την πάσα του Sadio στον Bobby. Ήταν μεγάλη ευκαιρία. Στο ημίχρονο προσαρμόσαμε κάποια πράγματα, και τα πράγματα πήγαν αμέσως καλύτερα, μέσω ορισμένων μικρών αλλαγών που κάναμε στις θέσεις των παικτών, και έτσι πετύχαμε το γκολ. Στο τέλος, πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τον ένα βαθμό, είναι ξεκάθαρο αυτό, όμως δεν είμαστε χαρούμενοι με τη συνολική εμφάνιση. Είναι OK όμως, έτσι έχουν μερικές φορές τα πράγματα.

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Jurgen Klopp για το VAR, με αφορμή το γκολ του Rashford.
Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Jurgen Klopp για το VAR, με αφορμή το γκολ του Rashford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com