Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην αποστολή της United De Gea και Martial!

Στην αποστολή της United De Gea και Martial!

Μεγάλος αγώνας σήμερα με την Liverpool να αντιμετωπίζει στο Old Trafford την Manchester United, η οποία θα έχει τελικά στη διάθεσή της τους David De Gea και Anthony Martial, αν και ήταν εξαιρετικά αμφίβολοι μέχρι και χθες.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας τραυματίστηκε με την Εθνική του ομάδα και ο Ole Gunnar Solskjær είχε δηλώσει πως δεν θα είναι διαθέσιμος για το σημερινό ματς, αλλά τελικά τα κατάφερε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Νορβηγό τεχνικό.

Το ίδιο συνέβη και με τον Anthony Martial (έχει να αγωνιστεί από τον Αυγουστό), αλλά και με τον Aaron Wan-Bissaka. Ο τελευταίος μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας των Red Devils.

Αντιθέτως, ο Luke Shaw δεν βρίσκεται στην αποστολή, μη έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όπως και ο Paul Pogba.

Αναλυτικά η αποστολή της United:

David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant, Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Victor Lindelof, Axel Tuanzebe, Phil Jones, Marcos Rojo, Ashley Young, Brandon Williams, James Garner, Scott McTominay, Andreas Pereira, Fred, Juan Mata, Tahith Chong, Angel Gomes, Daniel James, Marcus Rashford, Anthony Martial, Mason Greenwood.

Θυμίζουμε, πως στην περσινή αναμέτρηση οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0 και σήμερα οι Reds θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη από το 2014 στο Old Trafford.

Ο De Gea τραυματίστηκε με την Ισπανία το βράδυ της περασμένης Τρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com