Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: «Έχω πολλά να πετύχω ακόμα στη Liverpool!»

Matip: «Έχω πολλά να πετύχω ακόμα στη Liverpool!»

Δηλώσεις Joel Matip, μέρος δεύτερο. Ο αμυντικός της Liverpool απάντησε σε μερικές ακόμα ερωτήσεις στο liverpoolfc.com μετά την ανανέωσή του.

Πάμε να τις δούμε.

  • Για το πώς αισθάνεται πού είναι πλέον ένα ζωτικής σημασίας κομμάτι της ομάδας:

«Είναι πάντα καλό να παίζεις. Είχα κάποια προβλήματα τραυματισμών, όμως αυτά ανήκουν στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Ελπίζω να γίνομαι όλο και καλύτερος, αυτός είναι ο μοναδικός μου στόχος.»

  • Για το πόσο ωραίο ήταν προσωπικά για τον ίδιο, το γεγονός ότι μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, οι οπαδοί της Liverpool ρωτούσαν πότε θα επιστρέψει:

«Είναι ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο, όμως για να είμαι ειλικρινής, ελπίζω να παραμείνω γερός και μέρος της ομάδας, ώστε να μη χρειάζεται να λείψω στους οπαδούς!»

  • Για το πόσο περήφανη είναι η οικογένειά του για τα επιτεύγματά του:

«Νομίζω ότι είναι χαρούμενοι επειδή εγώ είμαι – προσπαθούν και προσπαθούσαν πάντα ώστε να είμαι χαρούμενος με αυτό πού κάνω. Αυτό συμβαίνει.»

  • Για τον «συνεργό του στο έγκλημα», Virgil van Dijk, και το πώς είναι να τον έχει για παρτενέρ:

«Είναι ένας πλήρης κεντρικός αμυντικός – δυνατός πίσω αλλά και στην επίθεση. Είναι απειλή για κάθε αντίπαλο σε κάθε στημένη φάση, και όλοι τον έχουν υπόψη τους (στις στημένες φάσεις). Βοηθά τους συμπαίκτες του, ανεξαρτήτως της θέσης στην οποία παίζουν, και τους κάνει όλους καλύτερους. Αυτή είναι μία σπουδαία βοήθεια για την ομάδα και για όλους τους συμπαίκτες.»

  • Για το αν ο ίδιος και οι υπόλοιποι κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας κάνουν ο ένας τον άλλο να γίνονται καλύτεροι, μέσω του υγιούς ανταγωνισμού για μία θέση βασικού:

«Φυσικά υπάρχει πολύς ανταγωνισμός εδώ, όπως και σε όλη την ομάδα. Αυτό τους κάνει όλους καλύτερους. Κανένας δεν είναι χαρούμενος συνέχεια, όμως όταν έχεις αυτού του είδους τον ανταγωνισμό, ξέρεις ότι δε μπορείς να χαλαρώσεις ούτε για ένα δευτερόλεπτο, γιατί κάποιος άλλος παίκτης θα σου πάρει τη θέση.»

  • Τέλος, για το τι θεωρεί ότι του έχει μείνει να πετύχει στη Liverpool:

«Πολλά. Πολλά πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στο τέλος, πρέπει απλά να δουλεύεις σκληρά και να κάνεις ο,τι καλύτερο μπορείς. Μετά βλέπεις πού σε βγάζει όλη αυτή η διαδικασία.»

Klopp και Matip λίγο μετά την υπογραφή του Joel στο νέο του συμβόλαιο.
Klopp και Matip λίγο μετά την υπογραφή του Joel στο νέο του συμβόλαιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com