Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jose Enrique: «Απίστευτος ο Robertson»

Jose Enrique: «Απίστευτος ο Robertson»

Η αλήθεια είναι πως πολλοί τους τελευταίους μήνες έχουν μιλήσει για τον Andrew Robertson και έχουν εκθειάσει της ικανότητές του. Ποτέ όμως ο πρώην αριστερός μπακ των Reds, Jose Enrique και ήρθε η ώρα να το κάνει με δηλώσεις του στο Sky Sports.

Ο Ισπανός είχε να πει τα εξής για τον Robbo:

“ Είναι απίστευτος. Για εμένα ήταν το καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου την σεζόν που μας πέρασε. Προσφέρει πολλά στην ομάδα της Liverpool μαζί με τον Mane στην αριστερή πλευρά. Δεν θα ήθελα να βρισκόμουν στην δεξιά πλευρά της αντίπαλης ομάδας. ”

Μίλησε και για το μεγάλο ματς της Κυριακής με την Manchester United:

“ Είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα. Μου αρέσει η πίεση που έχουν οι μεγάλες ομάδες, όπως η Liverpool και η Manchester United. ”

“ Η πίεση αρέσει σε κάθε παίκτη και αυτός είναι ο λόγος που παίζουν στις συγκεκριμένες ομάδες. Όταν μπαίνεις όμως στο γήπεδο τα ξεχνάς όλα. ”

“ Επικεντρώνεσαι μόνο στον αγώνα και είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας με μεγάλη ένταση και πολλά τάκλιν. Νιώθεις ευλογημένος που βρίσκεσαι εκεί όμως. Έτσι αισθανόμουν εγώ. ” Ολοκλήρωσε ο Ισπανός.

Θυμίζουμε, πως οι Reds φιλοξενούνται στο Old Trafford από την Manchester United στις 18:30 ώρα Ελλάδος το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Robertson κάνει το 2-0 για την Liverpool στον αγώνα με την Red Bull Salzburg.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com