Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Alisson μίλησε για το 3-0 που έχει κόντρα στον Messi

Ο Alisson μίλησε για το 3-0 που έχει κόντρα στον Messi

Για το απόλυτο των προκρίσεων που έχει κόντρα στον Lionel Messi σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο μίλησε ο τερματοφύλακας των Reds, Alisson Becker σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Βραζιλιάνος για τις νίκες του κόντρα στον Messi είπε στην Mundo Deportivo:

“ Η αλήθεια είναι πως ο Messi έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο σκέλος στην Βαρκελώνη και σκόραρε δύο γκολ, αλλά στον επαναληπτικό κατάφερα να τον σταματήσω σε ορισμένες κομβικές στιγμές. ”

“ Ο Messi είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαριστές στην ιστορία, αλλά δεν σκέφτομαι μόνο τις μάχες με εκείνον. Και η Αργεντινή και η Barcelona είναι καλές ομάδες. Στα τρία τελευταία ματς έχω καταφέρει να τον αποκλείσω, αλλά τα εύσημα πρέπει να πάνε σε όλη την ομάδα: Την Roma, την Liverpool και την Βραζιλία. ”

Για την νίκη επί των Blaugrana στο Anfield πρόσθεσε:

“ Ήταν κάτι απίστευτο. Μετά το πρώτο παιχνίδι, κανείς δεν πίστευε πως θα το γυρίσουμε. Εμείς όμως ήμασταν πολύ αισιόδοξοι. Είναι από τα παιχνίδια που δεν θα ξεχάσω ποτέ. ”

“ Είναι μια αξέχαστη στιγμή για την καριέρα μου. Στον αγώνα της Βαρκελώνης παίξαμε καλά και είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά χάσαμε με 3-0. Αυτό μας άφησε στεναχωρημένους. ” Είπε ο Alisson.

“ Σεβόμασταν την Barca, αλλά γνωρίζαμε πως μπορούμε να το γυρίσουμε. Στην Αγγλία τα παίξαμε όλα για όλα και ήταν μια εκπληκτική νύχτα. ”

Αποκάλυψε και τι είπε ο Klopp μετά την ήττα στο Camp Nou:

“ Στον πρώτο αγώνα αξίζαμε περισσότερα και ο Klopp μας είπε να μην τα παρατήσουμε και να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε την ταχύτητά μας μπροστά, ώστε να καταφέρουμε τον στόχο μας. ”

Ο Alisson παρηγορεί τον Messi μετά τον ημιτελικό του Copa America.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com