Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Oxlade-Chamberlain για τους φετινούς του στόχους με τη Liverpool

O Oxlade-Chamberlain για τους φετινούς του στόχους με τη Liverpool

Να πείσει και να πειστεί ότι έχει αφήσει μία και καλή πίσω του τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο είναι αποφασισμένος ο Alex Oxlade-Chamberlain.

Σε ‘εξομολόγησή’ του στο site της Liverpool, ο μέσος των Reds αναφέρθηκε στο τι επιπλέον στοχεύει να προσφέρει στην ομάδα πού πέρυσι κατάφερε χωρίς αυτόν να συγκεντρώσει 97 βαθμούς και να κατακτήσει το Champions League.

Πάμε να δούμε τις ακριβείς δηλώσεις του Ox:

«Για μένα, μετά από όλα όσα κατάφεραν τα παιδιά την περασμένη σεζόν, το θέμα είναι: Μπορώ να προσθέσω κάτι ελάχιστο παραπάνω; Μπορώ να προσθέσω μία μικρή ‘πινελιά’ ώστε να βοηθήσω την ομάδα;»

«(τα παιδιά) Έκαναν καταπληκτική δουλειά πέρυσι, και τα αγόρια της μεσαίας γραμμής έπαιξαν πολλά λεπτά. Έπαιξαν το ρόλο τους, έκαναν πολύ καλό rotation, και πέτυχαν ορισμένα πολύ σημαντικά γκολ.»

«Είναι ευθύνη μου να να προσπαθήσω να εισφέρω ‘ένα κάτι παραπάνω’: Να τρέξω με τη μπάλα, να φτιάξω παιχνίδι και να εναρμονιστώ με τον ρυθμό των επιθετικών, ώστε να τους βοηθήσω. Αυτά πού πέτυχαν πέρυσι ήταν αξιοσημείωτα.»

«Το να χάσουμε το πρωτάθλημα με αυτόν τον τρόπο μας πλήγωσε, οπότε πρέπει να τα πάμε ακόμα καλύτερα (φέτος). Όταν ανταγωνίζεσαι ομάδες όπως η Manchester City, με δεδομένο το πόσο αμείλικτοι είναι, ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις ακόμα περισσότερα.»

«Για μένα προσωπικά, οι στόχοι μου είναι να επιστρέψω μέσα στην ομάδα και γύρω από αυτή, και να τη βοηθήσω να προοδεύσει λίγο παραπάνω. Αν το κάνω αυτό, μετά μπορώ να αρχίσω να σκέφτομαι τι πρέπει να προσθέσω στο παιχνίδι μου. Προς το παρόν, το επόμενο βήμα είναι να βοηθήσω την ομάδα.»

Έπειτα ο Άγγλος, ερωτώμενος αν μετά από το μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας λόγω του τραυματισμού του, πιστεύει ότι ο Klopp τον υπολογίζει σαν μία ‘καινούρια μονάδα’ στο υλικό του, απάντησε:

«Υποθέτω ότι ο προπονητής αισθάνεται πώς είμαι μία καινούρια εναλλακτική επιλογή για αυτόν συγκριτικά με την περσινή σεζόν, κατά την οποία δε με είχε στη διάθεσή του.»

«Υπό αυτή την έννοια, μπορώ να μαντέψω ότι είμαι κάτι σαν νέο μέλος σε αυτό το group παικτών, και σίγουρα μπορώ να θέσω στη διάθεση της ομάδας τις αρετές μου, και να προσφέρω κάτι διαφορετικό στη θέση πού παίζω, σε σχέση με αυτά πού προσφέρουν τα άλλα παιδιά. Όλοι έχουμε τις δικές μας αρετές, όλοι προσφέρουμε διαφορετικά πράγματα, οπότε η δουλειά μου είναι να κάνω όλα αυτά πού έκανα προτού τραυματιστώ.»

«Είμαι άλλο ένα όπλο στο οπλοστάσιο του προπονητή, παρόλο πού δεν είμαι καινούριος εδώ!»

Τέλος, ο Alex Oxlade-Chamberlain δήλωσε αποφασισμένος -όπως είπαμε και στην αρχή- να αποδείξει ότι ο σοβαρός τραυματισμός του δεν θα επηρεάσει το στιλ παιχνιδιού του:

«Δε νομίζω (ήταν η απάντησή του, σε ερώτηση πού αφορούσε το αν είναι ένας διαφορετικός παίκτης μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο)

«Ακόμα προσπαθώ να παίζω με τον ίδιο τρόπο. Δεν προσπαθώ να αποφεύγω να κάνω πράγματα πού έκανα.»

«Ναι, δεν είχα τη δυνατότητα (μέχρι στιγμής) να παίξω σε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια ώστε να βρεθώ στο επίπεδο πού ήμουν πριν τον τραυματισμό, όμως δε θα έλεγα ότι είμαι διαφορετικός παίκτης. Ακόμα προσπαθώ να ντριμπλάρω. Ακόμα κάνω μερικές φορές tackling πού δε θα έπρεπε να κάνω, όμως προσπαθώ να το κάνω. Νομίζω ότι είναι καλό αυτό.»

«Ήθελα να σιγουρευτώ ότι δε θα έχω στο μυαλό μου το γόνατο. Σκεφτόμουν ότι όταν επιστρέψω, θα παίζω όπως έπαιζα, και ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Δε θέλω να σπαταλάω το χρόνο μου ανησυχώντας κάθε μέρα για αυτό πού αγαπώ και πού χρειάζομαι να κάνω.»

«Μακάρι να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος, να παίρνω χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψω στο επίπεδο που βρισκόμουν πριν τον τραυματισμό.»

O Alex Oxlade-Chamberlain πανηγυρίζει την καλύτερη (μέχρι τώρα) στιγμή του με τη φανέλα της Liverpool, το γκολ του εναντίον της Manchester City στο προ-περσινό Champions League.
O Alex Oxlade-Chamberlain πανηγυρίζει την καλύτερη (μέχρι τώρα) στιγμή του με τη φανέλα της Liverpool, το γκολ του εναντίον της Manchester City στο προ-περσινό Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com