Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ορίστηκε δικάσιμος για τη διαμάχη Liverpool-New Balance

Ορίστηκε δικάσιμος για τη διαμάχη Liverpool-New Balance

Το σίριαλ της εταιρείας που θα ντύνει τη Liverpool δεν έχει λήξει ακόμα, με τους Reds να ετοιμάζονται να αναμετρηθούν δικαστικά με τη New Balance.

Το φρεσκότερο των νέων είναι η ημερομηνία πού ανακοινώθηκε προ ωρών για την εκδίκαση της υπόθεσης, με τις δύο εταιρείες να λύνουν τις διαφορές τους την ερχόμενη Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου.

Η δικαστική αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Liverpool, με βασικό στόχο να ξεκαθαριστεί το αν η συνεργασία της NB με τους πρωταθλητές Ευρώπης θα συνεχιστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νησιού, η Liverpool Football Club από τη μεριά της, πιέζει για ευνοϊκότερους προς την ίδια όρους, επιθυμώντας συγκεκριμένα στην επίτευξη ενός deal παρόμοιο με αυτό πού σύναψε η Manchester United με την Adidas το 2014, ένα deal το οποίο έφτανε τα 75 εκατομμύρια λίρες.

Βάσει της τρέχουσας συμφωνίας, η New Balance πληρώνει 45 εκατομμύρια λίρες ετησίως, με τη φανέλα της φετινής σεζόν να αποτελεί την τελευταία δόση πού οφείλει να πληρώσει η αμερικάνικη εταιρεία.

Οι Reds φαίνεται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τη Nike, αν και η NB θεωρεί ότι βάσει ενός όρου της τρέχουσας συμφωνίας τους με τη Liverpool, σύμφωνα με τον οποίο υπάρχει ένα ‘matching clause’ (δηλαδή μία ρήτρα, ένα ποσό πού αν το προσφέρει μία άλλη εταιρεία στη Liverpool και η NB προσφέρει το ίδιο ποσό ισοφαρίζοντας την προσφορά, έχει το δικαίωμα να συνεχίσει τη συνεργασία της με τους Reds), μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα μας.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, το Ανώτατο Δικαστήριο του Liverpool είναι αυτό πού θα αποφασίσει ποια εταιρεία θα ντύνει τους παίκτες του Klopp την επόμενη σεζόν.

Τέλος, σύμφωνα με τη Liverpool Echo, η δίκη θα διαρκέσει 3 μέρες, τελειώνοντας στις 22 του μήνα.

H New Balance ντύνει τη Liverpool από το 2015. Αναμένουμε τη δικαστική απόφαση, με τη Nike να ενδιαφέρεται επίσης για την έκβαση της δίκης.
H New Balance ντύνει τη Liverpool από το 2015. Αναμένουμε τη δικαστική απόφαση, με τη Nike να ενδιαφέρεται επίσης για την έκβαση της δίκης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com