Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την Εθνική Γερμανίας και τα social media

Ο Klopp για την Εθνική Γερμανίας και τα social media

Νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Jürgen Klopp, αυτή τη φορά στο Magenta TV, κατά την οποία μίλησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια ημέρα την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γερμανίας, ενώ εξέφρασε και την άποψή του για τα social media.

Ο Klopp στην σχετική ερώτηση για την Εθνική Γερμανίας απάντησε:

“ Πραγματικά, δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν ξέρω, αν θα ήθελα (να αναλάβει την Εθνική). ”

“ Τώρα, όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, δεν αισθάνομαι πως θα ήθελα. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που κάνω τώρα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. ”

“ Επίσης δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιος θα ήταν ο ιδανικός, για να αντικαταστήσει τον Low. Αν το θέμα παραμείνει, θα το σκεφτώ, αλλά όχι αυτή τη στιγμή. ”

Όσο για τα social media πρόσθεσε:

“ Είμαι πάνω από 50 ετών και δεν χρησιμοποιώ τα social media, αλλά όταν οι πολιτικοί χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους στα social media… Τουλάχιστον εγώ μπορώ να σκεφτώ πριν μιλήσω, ενώ εκείνοι έχουν ήδη πληκτρολογήσει. ”

“ Απλά δεν πιστεύω πως δουλεύουν για εμένα. Υπάρχει ένα γκρουπ στο WhatsApp, αν θέλει να μου πει κάτι ο κόσμος. Εκεί υπάρχουν όλοι οι άνθρωποι, στους οποίους θέλω να μιλάω. Εκτός από αυτούς, δεν δέχομαι μηνύματα από άλλους. Επίσης δεν με ενδιαφέρουν οι ζωές άλλων ανθρώπων. Με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι, όπως γνωρίζετε. ” Είπε ο Klopp.

Τα social media δεν αρέδουν στον Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com