Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Trent για το πως τον απελευθερώνει η ομαδική λειτουργία των Reds

O Trent για το πως τον απελευθερώνει η ομαδική λειτουργία των Reds

Σε συνέχεια των δηλώσεων πού σας μεταφέραμε προχθές, ο Trent Alexander-Arnold αναφέρθηκε και στην επιθετική συνεισφορά του ίδιου και του Andy Robertson.

Συγκεκριμένα, το δεξί full-back της Liverpool υπερτόνισε την ελευθερία πού δίνει και στους δύο ο Jurgen Klopp να κάνουν τα περίφημα overlaps (να διασχίζουν την πτέρυγα και να προωθούνται μπροστά), και κυρίως το πώς αυτό είναι αποτέλεσμα της συνολικής λειτουργίας του συνόλου του Γερμανού.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του Trent, έτσι ακριβώς όπως τις παραχώρησε στην Premier League Productions:

«Είναι καλό πού έχω τη δυνατότητα να βοηθώ την ομάδα να δημιουργήσει φάσεις, και θέλω να τροφοδοτώ τους επιθετικούς, ώστε να σκοράρουν.»

«Εν τέλει, κερδίζεις παιχνίδια με το να πετυχαίνεις γκολ. Νομίζω ότι ως full-backs, εγώ και ο Robbo θέλουμε να το κάνουμε αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο.  O προπονητής μας δίνει αυτή την ελευθερία, και δε μας περιορίζει λέγοντάς μας να μένουμε πίσω. Μας δίνει την ελευθερία να βγαίνουμε μπροστά.»

«Η μεσαία γραμμή μας βοηθά πολύ, καλύπτοντας τα νώτα μας και επιτρέποντάς μας να βγαίνουμε μπροστά.»

«Είναι μία ομαδική προσπάθεια, και τα παιδιά βρίσκονται συνεχώς μέσα στη μεγάλη περιοχή, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες.»

O Trent Alexander-Arnold στο παιχνίδι εναντίον της Leicester.
O Trent Alexander-Arnold στο παιχνίδι της Liverpool εναντίον της Leicester το περασμένο Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com