Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gary Neville: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να το χάσουν, εδώ που βρίσκονται»

Gary Neville: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να το χάσουν, εδώ που βρίσκονται»

Μετά την εντός έδρα ήττα σοκ της Manchester City από την Wolves, ο Garry Neville περιέγραψε με 10 σύντομες λέξεις την άποψη του για την διεκδίκηση του τίτλου της Premier League, όσο αφορά τους Κόκκινους.

«Δεν νομίζω ότι μπορεί να το χάσουν, εδώ που βρίσκονται» είπε στο Sky Sports.

Μετά τη δραματική νίκη επί της Leicester, οι Κόκκινοι, απολαμβάνουν τη διαφορά πλέον των 8 βαθμών από την κύρια αντίπαλο της Liverpool, την Manchester City.

Αλλά ο Neville πρόσθεσε: «Το μεγάλο φαβορί πλέον είναι η Liverpool, αλλά όλα μπορεί να αλλάξουν αν τραυματιστεί ο Virgil Van Dijk ή ο Mohamed Salah.»

«Έχουν ακόμα 30 αγώνες μπροστά τους.»

«Η εμπειρία μου στο ποδόσφαιρο, λέει, ότι δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα ως δεδομένο.» συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης και manager των Κόκκινων, Graeme Souness.

Αντίθετα με τη City, που μετά την αποχώρηση του Vincent Kompany, αντιμετωπίζει πλέον προβλήματα με τους τραυματισμούς των Aymeric Laporte και John Stones, η ομάδα του Jurgen Klopp έχει καταφέρει να έχει τους βασικούς της παίκτες όχι μόνο υγιείς αλλά και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

«Ήταν το τέλειο Σαββατοκύριακο. Δεν γίνεται καλύτερα αν είσαι οπαδός της Liverpool.» συνόψισε ο Jamie Redknapp.

«Αν χαθεί το πρωτάθλημα, θα το έχει χάσει η Liverpool. Πρέπει να κρατήσουν την ψυχραιμία τους.»

«Έχουν βρεθεί ξανά στην ίδια θέση με τον Brendan Rodgers, αλλά και πέρυσι, όταν πίστεψαν ότι μπορεί να τα καταφέρουν. Τα 30 χρόνια είναι μεγάλη αναμονή. Πιστεύω όμως ότι αν κρατήσουν την ψυχραιμία τους και τους Van Dijk και Salah σε καλή φυσική κατάσταση, αυτή θα είναι η χρονιά τους.» συμπλήρωσε ο Redknapp.

«Ο επόμενος αγώνας με την United- η οποία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση ,θα είναι δύσκολος και για τις δύο ομάδες.» είπε ο Neville.

«Μετά από λίγες εβδομάδες, η Liverpool θα πρέπει να αντιμετωπίσει την City.»

«Έρχονται αγώνες για τη Liverpool, στους οποίους θα μπορούσε να πετάξει βαθμούς. Μπορεί όμως και όχι.» είπε.

«Η City δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση επίσης. Έχουν θέσει υψηλά standards, αλλά η αμυντική τους τετράδα δεν φαίνεται καλή. Δέχονται γκολ που πέρυσι δεν τα δεχόντουσαν. Δεν βρίσκονται στο επίπεδο που βρίσκονταν.»

«Δεν αντικατέστησαν τον Kompany και ο τραυματισμός του Laporte είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για αυτούς. Φαίνονται πλέον τρωτοί. Δεν έδειξαν κάτι τέτοιο τα προηγούμενα χρόνια αλλά πλέον αρκετές ομάδες θα αρχίσουν να πιστεύουν ότι είναι.»

«Η City έχει υποστεί ζημιά.» συμπλήρωσε ο Souness.

«Συγνώμη, αλλά με Otamendi και Fernadinho; Μπορεί να τα καταφέρεις με αυτούς εναντίον ‘μικρότερων’ ομάδων. Αλλά είδατε πόσο εύκολα έπεφτε ο Otamendi όταν αντιμετώπιζε ένας προς έναν κάποιο επιθετικό της Wolves;»

«Αυτό θα τους στοιχίσει. Τους στοίχισε με τη Norwich και έγινε και με την Wolves. Βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.»

«Στη Liverpool πρέπει απλά να κρατήσουν την ψυχραιμία τους» ολοκλήρωσε ο Souness.

Gary Neville: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να το χάσουν, εδώ που βρίσκονται»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com