Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Ο Milner ήρθε στη Liverpool γιατί ήθελε να κερδίσει το Champions League»

Rodgers: «Ο Milner ήρθε στη Liverpool γιατί ήθελε να κερδίσει το Champions League»

Τον χρόνο πίσω γύρισε ο Brendan Rodgers, ο οποίος επέστρεψε ως αντίπαλος το Σάββατο στο Anfield, και θυμήθηκε την μετακίνηση του James Milner στην Liverpool το καλοκαίρι του 2015, δηλαδή όταν εκείνος βρισκόταν στο τιμόνι της ομάδας.

“ Εκείνη την στιγμή, νιώσαμε πως είχαμε ανάγκη από εμπειρία. Ήταν μια μεγάλη απόφαση για τον James. ” Είπε ο Rodgers.

“ Θυμάμαι πως είχα ταξιδέψει ένα βράδυ με την γυναίκα μου, Charlotte για τον πείσουμε να έρθει στην ομάδα. Πήγαμε στο σπίτι του, για να συζητήσουμε. Η Charlotte έκανε όλη την δουλειά με την σύζυγό του. Της είπε πόσο σπουδαίος σύλλογος είναι η Liverpool και πόσο καλό είναι το μέρος για να έρθουν. Εγώ δούλεψα με τον James. ”

“ Ήταν πολύ ενδιαφέρον, γιατί ήθελε να έρθει στην LiverpoolΕίχε κερδίσει κύπελλα και την Premier League. Η μοναδική φιλοδοξία που είχε, ήταν να κατακτήσει το Champions League και πίστεψε πως έχει περισσότερες πιθανότητες να το κάνει στην Liverpool. ”

“ Ήμουν πολύ χαρούμενος, όταν με κάλεσε και μου είπε πως θα έρθει. Ο επαγγελματισμός του, ο τρόπος παιχνιδιού του και η συγκέντρωσή του, θα βοηθούσαν την ομάδα. Δουλέψαμε για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μαζί, αλλά πάντα ήταν μια πάρα πολύ καλή μεταγραφή. ”

“ Είναι υπέροχος. Έχει αγωνιστεί ως αριστερό μπακ, έχει παίξει στο κέντρο. Είναι ένας κορυφαίος παίκτης και έχει κάνει σπουδαία δουλειά για την ομάδα. ”

Ο Milner ήρθε για το Champions League και το κατέκτησε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com