Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Karius: «Ίσως παίξω ξανά στη Liverpool»

Karius: «Ίσως παίξω ξανά στη Liverpool»

Για το μέλλον του μίλησε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες ο Loris Karius και ξανά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Liverpool και να φορέσει ξανά την φανέλα των Πρωταθλητών Ευρώπης, όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Besiktas.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν θεωρεί πως μπορεί να παίξει ξανά στη Liverpool:

“ Αν θα παίξω ξανά στη Liverpool; Εννοείται πως είναι μια επιλογή για εμένα και μάλιστα μια καλή επιλογή. Ίσως παίξω ξανά στη Liverpool, ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχει ακόμα αρκετός καιρός. ”

“ Αν δεν παίξω στη Liverpool, τότε θα παίξω σε μια άλλη εξίσου καλή ομάδα. Δεν με ανησυχεί αυτό. ”

Αν θέλει να επιστρέψει στην Premier League:

“ Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα, οπότε είναι αρκετά ενδιαφέρον για εμένα. Αν παίζεις στην Αγγλία, έχεις όλα τα φώτα πάνω σου. Είμαι όμως καλά στην ομάδα μου και θα δούμε στο τέλος της σεζόν τι θα συμβεί. ”

Αν σκέφτεται ακόμα τον τελικό του Κιέβου:

“ Δεν σκέφτομαι πλέον το Κίεβο. Έχει περάσει πολύς καιρός. Σχεδόν δύο σεζόν. Υπήρξαν πολλές δυσκολίες. Είχα έναν άσχημο τραυματισμό και κανένας δεν μίλησε για αυτό. Ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά δεν με απασχολεί πλέον. ”

“ Χάρηκα που η Liverpool κέρδισε το Champions League την επόμενη σεζόν. Έχουν μια καλή ευκαιρία να το κατακτήσουν και φέτος. Οπότε ας δούμε τι θα κάνουν. Βρίσκομαι ακόμα σε επαφή με τον προπονητή των τερματοφύλακων και με ορισμένους παίκτες. ” Έκλεισε ο Karius.

O Loris Karius στην ήττα της Besiktas στο Europa League από την Slovan.
O Loris Karius στην ήττα της Besiktas στο Europa League από την Slovan Bratislava.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com