Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο πρώην μάνατζερ του Fekir αποκάλυψε τον λόγο που χάλασε η μεταγραφή στη Liverpool

Ο πρώην μάνατζερ του Fekir αποκάλυψε τον λόγο που χάλασε η μεταγραφή στη Liverpool

Μπορεί να είναι μια ιστορία, την οποία οι περισσότεροι έχουν ξεχάσει ή την έχουν αφήσει οριστικά πίσω τους, καθώς οι Reds τα πηγαίνουν εξαιρετικά και χωρίς τον Fekir στο ρόστερ τους, όμως στη Γαλλία ασχολούνται μέχρι και σήμερα με τους λόγους που χάλασε η μεταγραφή τον Ιούνιο του 2018.

Αυτή τη φορά ίσως όμως να μάθαμε τον πραγματικό λόγο, για τον οποίο ναυάγησε μεταγραφή δια στόματος, Jean-Pierre Bernes:

“ Ο Nabil ήταν προτεραιότητα για την Liverpool. Δούλευα επί τέσσερις μήνες με την Liverpool, με τον Jürgen Klopp και τον Jeans-Michel Aulas, όλα ήταν έτοιμα. Ο Nabil γνώριζε για το επόμενο συμβόλαιο και θα λάμβανε περίπου 45 εκατομμύρια σε πέντε χρόνια. ”

“ Την ημέρα όμως των υπογραφών, είδαμε έναν δικηγόρο και τον αδερφό του Fekir. Ο δικηγόρος μας είπε: “ Σταματήστε τα πάντα, πρέπει να αρχίσουμε από την αρχή ”. Ήταν σουρεαλιστικό. Νομίζαμε πως βρισκόμασταν σε ταινία της Walt-Disney. ” Είπε ο Bernes στο Canal+

“ Ο αδερφός του Fekir ξαφνικά ενεργούσε σαν να ήταν ο μάνατζερ του. Ήθελε προμήθεια, όλοι γνωρίζουν πως είναι της μόδας αυτές τις μέρες. Ο Fekir έδειχνε να είναι μεταμορφωθεί, ούτε που χαιρέτησε τους εκπροσώπους της Liverpool. Ήρθε αμέσως μετά τα ιατρικά και όλοι κοιτάζαμε ο ένας τον άλλον. Οι άνθρωποι της Liverpool αναρωτιόντουσαν που βρίσκονταν. Ένιωσα ντροπιασμένος. ”

O Nabil Fekir με τη φανέλα της ομάδας πού τελικά τον απέκτησε όντως από τη Lyon, της Real Betis.
O Nabil Fekir με τη φανέλα της ομάδας πού τελικά τον απέκτησε όντως από τη Lyon, της Real Betis.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com