Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Χρειαζόμαστε ολοκληρωμένη εμφάνιση με τη Leicester»

Robertson: «Χρειαζόμαστε ολοκληρωμένη εμφάνιση με τη Leicester»

Τη σημασία της αποφυγής των ίδιων λαθών της Liverpool με αυτά στο παιχνίδι με τη Salzburg ενόψει της επίσκεψης της Leicester τόνισε ο Andy Robertson.
Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την αυστριακή ομάδα, το αριστερό back των Reds ουσιαστικά αναφέρθηκε στη σημασία της διάρκειας στο παιχνίδι τους, ώστε να μην επαναληφθούν (ή έστω να ελαχιστοποιηθούν) φαινόμενα έντονων μεταπτώσεων στην απόδοση της ομάδας.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είχε να πει ο Robbo:

«Στο 3-0 σκέφτεσαι ότι τα πράγματα θα είναι άνετα μετά, όμως αρχίσαμε να κάνουμε πράγματα πού μάλλον δεν έπρεπε να κάνουμε, τους αφήσουμε να ξαναμπούν στο παιχνίδι, και είναι καλή ομάδα. Γι’ αυτό συνέβη ο,τι συνέβη.»

«Μετά έγινε το 3-3, και ήταν σημαντικό να δείξουμε τον χαρακτήρα πού δείξαμε. Όμως πρέπει να διορθώσουμε (ώστε να μην επαναληφθεί) αυτό το διάστημα των 50 λεπτών στο οποίο δεν ήμασταν αρκετά καλοί.»

«Είχαμε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια και μέχρι στιγμής όλα έχουν πάει καλά, όμως χρειαζόμαστε να γίνουμε καλύτεροι, και αυτή είναι η πίεση πού βάζουμε στους εαυτούς μας.»

«Έχουμε πάρει αποτελέσματα, όμως σήμερα (σ.σ. προχθές), όπως και το περασμένο Σάββατο, θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά τα πράγματα. Οπότε, χρειάζεται να κοιτάξουμε τι έχει συμβεί και να παίξουμε καλύτερα.»

«Είναι όμως σημαντικό να παίρνεις αποτελέσματα ακόμα και όταν δεν παίζεις καλά, και αυτό έχουμε κάνει. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όμως χρειαζόμαστε μία ολοκληρωμένη εμφάνιση, και τη χρειαζόμαστε το Σάββατο.»

O Andy Robertson πανηγυρίζει μαζί με τον Trent Alexander-Arnold το γκολ πού πέτυχε εναντίον της Salzburg.
O Andy Robertson πανηγυρίζει μαζί με τον Trent Alexander-Arnold το γκολ πού πέτυχε εναντίον της Salzburg.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com