Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων , με την εθνική Αιγύπτου ο Salah

Εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων , με την εθνική Αιγύπτου ο Salah

Η εθνική ομάδα της Αιγύπτου , όπως ανακοίνωσε , αφήνει τον Salah  να ξεκουραστεί στο επερχόμενο ‘break’ του Οκτωβρίου , όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ομάδα της Botswana , μιας και ο επιθετικός της Liverpool  είχε ένα πολύ κουραστικό ξεκίνημα γι αυτή τη σεζόν , και κανείς δεν θέλει να ρισκάρει με πιθανό τραυμτισμό του.

Ο Salah αρχικά ήταν στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου , υπό τις οδηγίες του προπονητή , Hossam El-Badry , όντας μάλιστα και αρχηγός.

Έπειτα από προσωπική συμφωνία του ιδίου , με την ομοσπονδία της χώρας του , με τον τελευταίο να ποστάρει στον λογαριασμό του στο Twitter ‘ όσο και να προσπαθούν να μου αλλάξουν την αγάπη που έχω για την εθνική μας ομάδα , δεν θα το καταφέρουν ‘ .

Όπως φαίνεται , δεν υπάρχουν θέματα μεταξύ της ομοσπονδίας και του Αιγυπτίου , με τον προπονητή του , Hossam El-Badry , να αφήνει τον παίκτη ‘κλειδί’ του εκτός του πρώτου παιχνιδιού.

Η Αίγυπτος αντιμετωπίζει τη Μποτσουάνα , σε φιλικό παιχνίδι στο Κάιρο στις 14 Οκτωβρίου , αλλά ο Salah δεν θα συμμετέχει για να γλιτώσει πιθανούς τραυματισμούς.

Μάλιστα η αιγυπτιακή ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ο προπονητής της εθνικής τους ομάδας , επικοινώνησε με τον Salah , να δεί σε τί κατάσταση βρίσκεται , και πόσο στρεσαρισμένος νιώθει , μετά τα απανωτά παιχνίδια με την ομάδα της Liverpool σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Συνεχίζοντας , πρόσθεσε , πως  ‘ O Salah ίσως χρειάζεται μία περίοδο ξεκούρασης  στο επόμενο διάστημα , ώστε να τον διαφυλάξουμε από πιθανούς τραυματισμούς ‘.

Σύμφωνα με την Egypt Today , Ο Salah προσωρινά μένει εκτός εθνικής ομάδας.

Αυτό διασφαλίζει την ξεκούραση του αιγυπτίου , ενόψη του μεγάλου ντέρμπι με την Manchester United στο Old Trafford στις 20 Οκτωβρίου για την Premier League.

Ήδη έχει ξεκουραστέι κατα τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου , μιας και η ομάδα της Αιγύπτου δεν έδωσε κάποιο αγώνα , και μετά ενώθηκε με το Sadio Mane στο Melwood .

O Sadio Mane από τηνν άλλη , αναχωρεί αυτό το μήνα , για το ματσ της Σενεγάλης με τη Βραζιλία , στη Σιγκαπούρη , στις 10 Οκτωβρίου , όπου θα βρεί αντίπαλους , το Fabinho και το Firmino που είναι συμπαίκτες του στη Liverpool.

Η απόφαση να γίνει το παιχνίδι στην Ασία , κατά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων , είναι σίγουρα αμφιλεγόμενη , μιάς και η πλειοψηφία των παικτών , παίζει σε ευρωπαικά πρωταθλήματα. Η Βραζιλία , επίσης παίζει εναντίων της Νιγηρίας στις 13 Οκτωβρίου.

 

Ο Salah με τα εθνόσημο της Αιγύπτου

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com