Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Under 19 στο Youth League!

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Under 19 στο Youth League!

Τον δεύτερο της αγώνα για το Uefa Youth League έδωσε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα η Under 19 της Liverpool με αντίπαλο την Red Bull Salzburg και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση με σκορ 4-2 και μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο!

Οι Reds μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με τέρμα του Larouci μόλις στο 5′, ενώ στη συνέχεια είχαν μεγάλες ευκαιρίες και δοκάρια, για να αυξήσουν το προβάδισμά τους. Τελικά δέχθηκαν την ισοφάριση στο 21ο λεπτό με γκολ του Adeyemi.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πήραν μέτρα στο γήπεδο και το προβάδισμα με τον Affengruber στο 63′. Τα πράγματα σε εκείνο το σημείο είχαν δυσκολέψει αρκετά για την Liverpool, αλλά οι μικροί Reds δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Ισοφάρισαν με τον εξαιρετικό, Neco Williams στο 78′ και πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με τον αρχηγό, Curtis Jones 4 λεπτά αργότερα, του οποίου η βελτίωση είναι αισθητή και τεράστια τους τελευταίους μήνες.

Η Under 19 έβαλε και το κεράσακι στην τούρτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Harvey Elliott, του Rhian Brewster στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι νέοι της Liverpool έχουν 4 βαθμούς μετά από δύο αγώνες στον όμιλο και βρίσκονται στην πρώτη θέση.

Η σύνθεση της Under 19:

Liverpool U19s: Ojrzynski; Hoever, Van den Berg, Boyes; N.Williams (Norris 78′), Dixon-Bonner (Longstaff 78′), Clarkson, Larouci; Elliott (Clayton 90+4′), Jones, Brewster.

Μεγάλη πρώτη νίκη για την Under 19.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com