Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Salzburg (preview)

Liverpool – Salzburg (preview)

Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Salzburg αύριο (2/10) στις 22:00 ώρα το βράδυ και θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στην φετινή διοργάνωση.

Οι Reds προέρχονται από δύσκολο διπλό επί της Sheffield United στο Bramall Lane και είχαν ηττηθεί στην πρώτη αγωνιστική με 2-0 από την Napoli στην Ιταλία.

Προβλήματα τραυματισμών υπάρχουν για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς ο Joel Matip είναι η τελευταία απουσία μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στον Σαββατιάτικο αγώνα, κάτι που σημαίνει πως αύριο το βράδυ θα ξεκινήσει ο Joe Gomez στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας.

Εκτός παραμένουν και οι Xherdan Shaqiri και Alisson Becker, όπως επιβεβαίωσε ο Jürgen Klopp, με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να πλησιάζει στην επιστροφή στα γήπεδα, η οποία αναμένεται να γίνει μέσα στον Οκτώβρη.

Όσο αφορά τον αυριανό αγώνα με τους Πρωταθλητές Αυστρίας υπάρχει πιθανότητα να προχωρήσει σε αλλαγές ο Γερμανός τεχνικός δίνοντας χρόνο συμμετοχής για παράδειγμα στον James Milner όσο αφορά τον χώρο του κέντρου.

Στην επίθεση πάντως δεν αναμένεται να δούμε κάποια αλλαγή από την Liverpool, αλλά ο Divock Origi κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει στον αγωνιστικό χώρο σε κάποιο σε σημείο του ματς.

Η αυριανή αντίπαλος των Reds, Salzburg βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που επιβεβαίωσε και την πρώτη αγωνιστική των ομίλων με την μεγάλη της νίκη επί της Genk με 5-2.

Βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου (με διαφορά τερμάτων) ενώ το Σάββατο επικράτησε της Austria Wien με 4-1, αν και έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Αμφίβολος με ίωση για την αυριανή αναμέτρηση ήταν ο επιθετικός της, Erling Haaland, αλλά όπως όλα δείχνουν και προλάβει τον αγώνα και θα ξεκινήσει βασικός.

Εκτός θα παραμείνουν κατά πάσα πιθανότητα οι Bernede και Walke.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σουηδός, Andreas Ekberg.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων.
  • Η Liverpool είναι αήττητη στο Anfield από τον Νοέμβριο του 2014.
  • Από τότε οι Reds μετρούν 16 νίκες και 6 ισοπαλίες στα Ευρωπαϊκά τους ματς.
  • Τρεις ήττες και μια ισοπαλίες έχει η Salzburg κόντρα σε Αγγλικές ομάδες.
  • Έχει όμως χάσει μόνο έναν από τους προηγούμενους της 17 αγώνες σε φάση ομίλων Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
  • Ο Jürgen Klopp έχει 15 νίκες και 4 ισοπαλίες εντός έδρας στην Ευρώπη.
Για την πρώτη τους νίκη στο Champions League οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com