Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp για Salzburg, Carabao Cup και την πρόσληψη του Vitor Matos

Klopp για Salzburg, Carabao Cup και την πρόσληψη του Vitor Matos

Στη συνέντευξη τύπου στο Melwood ενόψει του αυριανού αγώνα με την Red Bull Salzburg στο Anfield μίλησε και ο Jürgen Klopp μετά τον Sadio Mane και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε την πρόσληψη του Πορτογάλου τεχνικού, Vitor Matos στο τεχνικό επιτελείο των Reds, ο οποίος θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ Melwood και Kirkby.

Ο Γερμανός μίλησε για τον Vitor Matos που θα ενταχθεί στο επιτελείο της ομάδας:

“ Έπρεπε να καλύψουμε αυτό το κενό (του πρώην ρόλο του Pep Lijnders) και το κάναμε με ένα εξαιρετικό παιδί και καταπληκτικό προπονητή. Είναι νέος και έμπειρος, δεν το βρίσκεις συχνά αυτό. Είναι συνηθισμένος στις πολλές προπονήσεις σε μια ημέρα. ”

Για το θέμα που έχει προκύψει με το Carabao Cup:

“ Δεν μπορώ να πω πολλά. Πρέπει να τιμωρηθούμε, αν ήταν μόνο δικό μας το λάθος. Δεν το κάναμε επίτηδες. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο παίκτης. Ο παίκτης δεν πρέπει να τιμωρηθεί. ”

Για την Salzburg:

“ Η Salzburg θα εκπλήξει πολύ κόσμο. Ο τρόπος που παίζουν είναι, για να εκπλήσσουν τον κόσμο. Αν όμως υπάρχει κάποιος που γνωρίζει πως παίζουν, αυτός είμαι εγώ. Και έχω καλή ομάδα. ” Είπε ο Klopp.

Για τον επιθετικό της Αυστριακής ομάδας, Erling Haaland:

“ Η Νορβηγία έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι ένας υπέροχος νεαρός παίκτης. Έχει αυτοπεποίθηση, είναι γρήγορος, συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο και είναι μια μεγάλη απειλή. Δείχνει καλός παίκτης. ”

Αν πιστεύει ακόμα πως ο Virgil van Dijk είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου:

“ Ναι. ” Απάντησε ο Γερμανός.

Έτοιμοι για Salzburg οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com