Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Marsch: «Πάμε για την νίκη στο Anfield»

Marsch: «Πάμε για την νίκη στο Anfield»

Η Liverpool το βράδυ της Τρίτης υποδέχεται στο Anfield την Salzburg για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και ο προπονητής της Αυστριακής ομάδας, Jesse Marsch έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τον αγώνα στους Times και τον Paul Joyce.

Αρχικά για το ματς και τις πιθανότητες της ομάδας του είπε:

“ Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς γιατί σε όλα τα πράγματα είναι καλύτεροι από ότι είμαστε εμείς. Είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς και θέλουμε να τους το κάνουμε δύσκολο. Πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί εκείνο το βράδυ σε ότι κάνουμε. Θα πάμε για τη νίκη. ”

Για τον Jürgen Klopp:

“ Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, αλλά η σχέση που έχει με τους παίκτες και τις ομάδες του, ο τρόπος παιχνιδιού του, το πάθος που έχει για το ποδόσφαιρο, Οι τακτικές του και τα πράγματα που θέλει να καταφέρει, είναι αυτά τα οποία σέβομαι σε εκείνον. ”

“ Ο Jürgen γνωρίζει πολλά για την ομάδα μας, γιατί είχε ενδιαφερθεί για παίκτες μας και όταν βρισκόραν στην Dortmund και τώρα με την Liverpool. Γνωρίζει πως οι άνθρωποι στην Salzburg έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης με τον δικό του. ” Είπε ο Marsch.

“ Νομίζω πως θα εξηγήσει στους παίκτες του, πως η ομάδα μας είναι άξια σεβασμού και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ξέρει πως έχουμε μεγάλο ταλέντο στην ομάδα μας. ”

Με μεγάλη νίκη ξεκίνησε στο Champions League η Salzburg.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com