Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wilder: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε την κακή μέρα της Liverpool»

Wilder: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε την κακή μέρα της Liverpool»

Ένας ολοφάνερα απογοητευμένος Chris Wilder εμφανίστηκε στο «τρίτο ημίχρονο» του χθεσινού αγώνα της Sheffield United με τη Liverpool στο Bramall Lane.

Ο προπονητής των ‘Λεπίδων’ στάθηκε στη χρυσή ευκαιρία (όπως ανέφερε σχετικά) πού έχασε η ομάδα του να κόψει βαθμούς (ακόμα και να κερδίσει) από τους Reds, δεδομένης της μέτριας ημέρας στην οποία αυτοί βρέθηκαν.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε ο Wilder:

«Δεν υπάρχει λέξη πού να μπορεί να περιγράψει την απογοήτευσή μου», είπε αρχικά.

«Δε θέλω να χρησιμοποιήσω φράσεις όπως ‘χαμένη ευκαιρία’, όμως είναι πολύ απογοητευτικό πού δεν πήραμε τίποτα από το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι.»

«Δεν ήταν στα καλύτερά τους, όμως ήταν η ίδια ομάδα πού ξεκίνησε στον τελικό του Champions League -εκτός από τον τερματοφύλακα-.»

«Είχαμε τη σωστή στάση (attitude), ενώ οι οπαδοί μας, δε λέω ότι τρόμαξαν τη Liverpool, καθώς είναι συνηθισμένη σε αυτές τις καταστάσεις, όμως μας έδωσαν ενέργεια.»

«Όμως όταν απίστευτες ομάδες όπως η Liverpool έχουν ‘off-days’ (μέρες πού παίζουν κάτω από τα συνήθη τους standards), πρέπει να το εκμεταλλεύεσαι. Είδαμε τι έκανε η Norwich με τη Manchester City, είχε 3 γκολ με 3 σουτ εντός εστίας.»

«Αν είχαμε δείξει περισσότερη ποιότητα και στις δύο άκρες του γηπέδου, τώρα θα στεκόμασταν εδώ και δε θα λέγαμε απλά ότι φιλοξενήσαμε τους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά και ότι κερδίσαμε τους πρωταθλητές Ευρώπης!»

Ο Άγγλος manager έκλεισε με την εξής ατάκα:

«Είχαμε μία γιγάντια ευκαιρία να τονίσουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι είμαστε σε αυτή την κατηγορία (Premier League) για να ανταγωνιστούμε, και την αφήσαμε να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια μας.»

O προπονητής της Sheffield, Chris Wilder, στο post-match flash interview του χθεσινού αγώνα.
O προπονητής της Sheffield, Chris Wilder, στο post-match flash interview του χθεσινού αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com