Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ίσως προπονηθεί την Κυριακή ο Alisson»

Klopp: «Ίσως προπονηθεί την Κυριακή ο Alisson»

Τα καλύτερα νέα μας είχε ο Jürgen Klopp στη σημερινή συνέντευξη τύπου όσο αφορά την κατάσταση του Alisson Becker μετά τον τραυματισμό, που αποκόμισε την πρώτη αγωνιστική με την Norwich και την επιστροφή του στην δράση.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό ματς με την Sheffield United, αλλά να επιστρέψει στις προπονήσεις την Κυριακή, δηλαδή μια ημέρα μετά τον αγώνα του Bramall Lane, όπως επιβεβαίωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Klopp για την επιστροφή του Alisson:

“ Ο Ali βρίσκεται σε καλό δρόμο. Έκανε μια ολοκληρωμένη προπόνηση χθες (Πέμπτη), αλλά όχι με εμάς. Με τους προπονητές τερματοφυλάκων. Πλησιάζει όλο και περισσότερο στην επιστροφή του. Θα δούμε πως θα πάει. Θα πρέπει να μιλήσουμε και με το ιατρικό επιτελείο. ”

“ Ο Ali δείχνει να βρίσκεται κοντά, αλλά την τελευταία λέξη την έχουν οι γιατροί βέβαια. Πρέπει να τους ρωτήσουμε που ακριβώς βρίσκεται η κατάστασή του. Έτσι έχουν τα πράγματα. ”

“ Ο Ali δεν θα είναι διαθέσιμος για αύριο, αλλά όπως φαίνεται, ίσως να μπορέσει να προπονηθεί μαζί μας την Κυριακή. Δεν γνωρίζουμε 100% (αν θα το κάνει), αλλά δείχνει να είναι κοντά. ”

Πάντως, δύσκολα θα ρισκάρουν οι Reds τον Alisson στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια πριν την διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του ο Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com