Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Joe Gomez

Θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Joe Gomez

Το γεγονός, πως ο Joe Gomez έχει χάσει την θέση βασικού, λόγω του εξαιρετικού Joel Matip, είναι γνωστό σε όλους και ο διεθνής αμυντικός να το αλλάξει, γιατί όπως τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και είναι διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά, για να το καταφέρει.

Ο Joe μίλησε για τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής που έχει την φετινή σεζόν:

“ Πέρασε καιρός από την τελευταία μου εμφάνιση και ήταν ωραίο που έπαιξα ξανά. Ήταν όμορφο που κερδίσαμε και κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας. ”

“ Θέλω να παίζω και κάθε παίκτης, θέλει να παίζει σε κάθε παιχνίδι. Καταλαβαίνω πως είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης και βρίσκομαι σε ένα κορυφαίο σύλλογο, όπου άλλα παιδιά κάνουν εξαιρετικά την δουλειά τους αυτή τη στιγμή. Αυτό που μπορώ να κάνω, είναι να κρατήσω χαμηλά το κεφάλι μου, να δουλεύω σκληρά την προπόνηση και να περιμένω την κατάλληλη στιγμή. Πρέπει να συνεχίσω. ” Είπε ο Gomez.

“ Δίνω τα εύσημα στον Virgil van Dijk και στον Matip, γιατί τα πηγαίνουν τόσο καλά. Το καταλαβαίνω, αλλά ταυτόχρονα είναι και εκνευριστικό για εμένα. Έτσι όμως έχουν τα πράγματα. Πρέπει να βάλω το κεφάλι κάτω και να συνεχίσω να δουλεύω. ” Ολοκλήρωσε ο Άγγλος.

Ο Joe Gomez είχε ξεκινήσει ως βασικός στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com