Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Peter Moore εξήγησε την μεταγραφική πολιτική της Liverpoool

Ο Peter Moore εξήγησε την μεταγραφική πολιτική της Liverpoool

Ο Peter Moore.

Στην γενική σύσκεψη ποδοσφαίρου στην Μαδρίτη μίλησε ο CEO της Liverpool, Peter Moore και μεταξύ άλλων εξήγησε την μεταγραφική πολιτική της ομάδας και ανέλυσε όλα τα στάδια πριν την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι είπε ο Moore:

“ Υπάρχει μια σειρά από δεδομένα και γι’ αυτό χρειαζόμαστε έμπειρους ανθρώπους. Χρησιμοποιούμε την επιστήμη και την τεχνολογία, για να αναλύσουμε τους παίκτες και έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσουμε. ”

“ Αναλύουμε τον παίκτη και βλέπουμε τι έχει να προσφέρει τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Εκεί εφαρμόζουμε την επιστήμη. ”

“ Έχουμε τέσσερις ειδικούς στην ομάδα και έναν υπεύθυνο για τον τομέα της επιστήμης. Εκείνοι κοιτάζουν τα δεδομένα. ”

“ Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, τον οποίο ελέγχουν έμπειροι άνθρωποι. Κοιτάζουν έναν αθλητή, με όλα του τα δεδομένα και τις ψυχολογικές του επιπτώσεις. Βλέπουν αν ένας άνθρωπος είναι καλός παίκτης για την Liverpool και αν θα έχει καλή παρουσία στα αποδυτήρια. ”

“ Αν είσαι καλός παίκτης, θα πρέπει να είσαι και καλός άνθρωπος, για να βρίσκεσαι στην Liverpool. Όταν βλέπω την ομάδα μας, παρατηρώ πως οι περισσότεροι παίκτες πληρούν τα συγκεκριμένα κριτήρια. ”

Ίσως, οι συγκεκριμένες δηλώσεις να αποτελούν, τον λόγο για τον οποίο η ομάδα δεν προχώρησε σε κάποια μεταγραφή το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Adrian ήταν η τελευταία μεταγραφική προσθήκη της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com