Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Έτσι βλέπεις πόσο καλό ρόστερ έχουμε»

Milner: «Έτσι βλέπεις πόσο καλό ρόστερ έχουμε»

Στην αρχική ενδεκάδα και στα γκολ επέστρεψε ο James Milner στην αναμέτρηση με την MK Dons χθες το βράδυ και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα του Sky Sports για την επικράτηση της ομάδας και για το εξαιρετικό ρόστερ, που έχουν οι Πρωταθλητές Ευρώπης, κάτι που απέδειξαν άλλωστε και χθες το βράδυ.

Ο Millie είπε για το ματς:

“ Πάντα είναι δύσκολα, όταν έχεις έναν αριθμό παικτών, οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί πολύ και μερικούς νεαρούς παίκτες, αλλά μπορούσες να διακρίνεις τον τρόπο παιχνιδιού, που ήθελαν να παίξουν. ”

“ Χάσαμε τον ρυθμό μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας λίγο στο δεύτερο ημίχρονο και δεν κρατήσαμε για πολύ την μπάλα, αλλά πιστεύω πως ήταν πολύ καλή εμφάνιση. ”

Ενώ για το ρόστερ και τις πολλές λύσεις των Reds πρόσθεσε:

“ Έτσι βλέπεις πόσο καλό ρόστερ έχουμε. Κοιτάζεις το ρόστερ μας και δεν είναι καθόλου εύκολο για τους μικρούς να πάρουν μια ευκαιρία, για να φτάσουν στο επίπεδο, το οποίο θέλουν. Έχουν αποδείξει, όμως πως θέλουν συνεχώς να γίνονται καλύτεροι. ”

“ Όλοι προσπαθούν και αυτό ακριβώς είναι που χρειάζονται οι μεγάλοι παίκτες: ανταγωνισμό για τις θέσεις. ” Τόνισε ο έμπειρος Άγγλος μέσος, που έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο χθες με ένα γκολ και μια ασίστ. ”

Ο Milner έδωσε την ασίστ για το γκολ του Hoever.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com