Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκησε στο Stadium MK με εξαιρετική εμφάνιση από τους μικρούς η Liverpool

Νίκησε στο Stadium MK με εξαιρετική εμφάνιση από τους μικρούς η Liverpool

Συνεχίζει στο Carabao Cup η Liverpool! Οι Reds επικράτησαν της MK Dons στο Stadium MK με σκορ 0-2, σε έναν αγώνα που ο Jürgen Klopp παρέταξε τους Reds με πολλούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι εντυπωσίασαν.

Για τους Πρωταθλητές Ευρώπης βρήκαν δίχτυα οι Milner και Ki-Jana Hoever (με ασίστ του Milner), ενώ έλαμψαν οι Jones, Elliott, ο οποίος είχε δύο δοκάρια και Kelleher. Δοκάρι είχε και ο Chamberlain.

Α’ Ημίχρονο: Με ολικό rotation και 11 αλλαγές ξεκίνησαν οι Reds στον πρώτη τους φετινό αγώνα για το Carabao Cup, ενώ το ντεμπούτο τους με την Κόκκινη φανέλα πραγματοποίησαν οι Jones, Elliott, Brewster και Kelleher. Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία την είχαν οι γηπεδούχοι στο 10′ μετά από λάθος του Lovren, το οποίο οδήγησε σε πλασέ του McGrandles, αλλά ευτυχώς για τους Reds δεν βρήκε δίχτυα. Μόλις δύο λεπτά χρειάστηκε η Liverpool, για να απαντήσει στις ευκαιρίες και μάλιστα με δοκάρι του Harvey Elliott προ κενής εστίας μετά από εξαιρετική κίνηση και γύρισμα του Milner. Στην εξέλιξη της φάσης ο Brewster αστόχησε με κεφαλιά. Σπουδαία ευκαιρία είχαν οι Reds και στο 15′ με δυνατό σουτ του Jones. Πολύ κοντά στο γκολ έφτασαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης στο 25′ με κεφαλιά του Milner, η οποία προήλθε από εξαιρετική μπαλιά του Elliott και στο 30′ με σέντρα του Milner, την οποία δεν πρόλαβε ο Brewster, ενώ και η MK Dons είχε την στιγμή της στο 27ο λεπτό με πλασέ του Gilbey, το οποίο όμως έφυγε αρκετά ψηλά. Οι Reds τελικά βρήκαν το γκολ και άνοιξαν το σκορ με τέρμα του αρχηγού, James Milner! Ο Millie επιχείρησε ένα δυνατό πλαϊνό σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Moore δεν απέκρουσε σωστά και η μπάλα κατέκτησε στα δίχτυα για το 0-1 της Liverpool.

Β’ Ημίχρονο: Στο 50′ με σουτ του Joe Gomez είχε την πρώτη της τελική στο δεύτερο ημίχρονο η Liverpool και την πρώτη της μεγάλη στο 52′ με σουτ του εξαιρετικού Elliott. Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι στο 59′ με την κεφαλιά του Bowery, που βρέθηκε σχεδόν αμαρκάριστος στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας. Οι Reds στο 63′ έκαναν την πρώτη τους αλλαγή στο ματς με τον Chirivella να περνά αντί του Naby Keita και να κάνει την επανεμφάνισή του με τα Κόκκινα μετά από 3 χρόνια! Στο 69ο λεπτό ήρθε η σειρά του Milner να γίνει δημιουργός από σκόρερ και να δώσει την ασίστ με σέντρα ακριβείας στο Hoever, για να κάνει εκείνος με κεφαλιά το 0-2. Στο 71′ και στο 76′ ήρθε η σειρά του Kelleher να δείξει τα αντανακλαστικά του και να αποκρούσει πρώτα το καλό σουτ του Bowery και έπειτα την κοντινή κεφαλιά του ίδιου. Δοκάρι είχε ο Chamberlain στο 75′ με πολύ καλό σουτ από απόσταση και ο Bowery έχασε μια ακόμη ευκαιρία στο 78ο λεπτό. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τον Lovren να απομακρύνει την κεφαλιά του Williams. Το ντεμπούτο του με την Liverpool πραγματοποίησε και ο Herbie Kane στο 82′, καθώς πήρε την θέση του Chamberlain. Κοντά στο γκολ έφτασε η Dons και στο 85′ με σουτ του Brittain μέσα στην περιοχή. Μια ανάσα από το παρθενικό του γκολ με την Κόκκινη φανέλα έφτασε ο Harvey Elliott στο 90′, αλλά βρήκε ξανά το δοκάρι! Αμέσως μετά πραγματοποίησε και ο Sepp van den Berg το επίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα, καθώς πήρε την θέση του Hoever.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το μεσημέρι του Σαββάτου με αντίπαλο την Sheffield United.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

MK Dons: Moore, Brittain, Poole, Walsh, Williams, McGrandles, Kasumu (Houghton 61′), Gilbey (Boateng 72′), Nombe, Dickinson (Martin 46′), Bowery

Έμειναν στον πάγκο: Nicholls, Lewington, Harley, Agard

Liverpool: Kelleher, Hoever (Van den Berg 90+1′), Gomez, Lovren, Milner, Lallana, Oxlade-Chamberlain (Kane 82′), Keita (Chirivella 63′), Elliott, Jones, Brewster

Έμειναν στον πάγκο: Lonergan, Lewis, Clarkson, Longstaff.

Ξεχώρισε ο εξαιρετικός Curtis Jones.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com