Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Όλοι περιμένουν να χάσουμε βαθμούς»

Robertson: «Όλοι περιμένουν να χάσουμε βαθμούς»

Την κούρσα της Premier League οδηγεί η Liverpool, όντας στο +6 μετά από 6 αγωνιστικές και ο Andrew Robertson σε δηλώσεις του στην Liverpool Echo, τόνισε το αυτονόητο, δηλαδή ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες περιμένουν να γκελάρουν οι Reds.

Ο Robbo μίλησε για την συνέχεια:

“ Όλα έχουν να κάνουν με τις νίκες και το πως θα προχωρήσεις μπροστά. Μια ακόμη μεγάλη εβδομάδα μας περιμένει και θέλουμε να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Δεν πρέπει να έχουμε κάπου αλλού την συγκέντρωσή μας. ”

“ Μεγάλες προκλήσεις μας περιμένουν και πρέπει να τις φέρνουμε εις πέρας. Θα είναι καλό να συνεχίσουμε έτσι μέχρι την διακοπή των Εθνικών ομάδων και να δούμε μετά τα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά θα βρισκόμαστε σε πολύ καλή θέση, αν πάμε στην επόμενη διακοπή με θετικά αποτέλεσμα. ” Είπε ο Robertson.

“ Ελπίζουμε να μπορέσουμε να πάμε λίγο καλύτερα από πέρυσι, που τερματίσαμε δεύτεροι στην Premier League. Κερδίσαμε το Champions League, αλλά θέλουμε και την Premier League. Ελπίζουμε να το καταφέρουμε φέτος αυτό. Έχουμε όμως πολύ δρόμο μπροστά μας και όλοι περιμένουν να χάσουμε βαθμούς. ”

“ Όλοι θα είναι έτοιμοι να μας αντιμετωπίσουν, οπότε θα πρέπει να είμαστε και εμείς έτοιμοι. Θα μας βοηθήσει πολύ η περσινή σεζόν σε αυτό. ”

Robertson και Klopp μετά το διπλό επί της Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com