Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμοι για το ντεμπούτο τους Brewster και Kelleher!

Έτοιμοι για το ντεμπούτο τους Brewster και Kelleher!

Έτοιμοι να πραγματοποιήσουν το επίσημο ντεμπούτο τους με την Liverpool είναι οι Caoimhin Kelleher και Rhain Brewster στον μεθαυριανό αγώνα με την MK Dons για το Carabao Cup.

Οι Reds, όπως είναι λογικό θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στον αγώνα της Τετάρτης και οι Mohamed Salah, Sadio Mane, Bobby Firmino, Virgil van Dijk, Andrew Robertson, Adrian και Alexander-Arnold αναμένεται να ξεκουραστούν και να μην ξεκινήσουν βασικοί στο Stadium MK.

Κάτω από δοκάρια θα ξεκινήσει Ιρλανδός διεθνής, Caoimhin Kelleher και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Liverpool, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Brewster, ο οποίος θα ηγηθεί της Κόκκινης επίθεσης.

Στην ενδεκάδα των Πρωταθλητών Ευρώπης κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν και οι Dejan Lovren, Alex Oxlade-Chamberlain, Joe Gomez, Xherdan Shaqiri, Adam Lallana και Naby Keita.

Η κατάσταση του Divock Origi θα επανεκτιμηθεί και μόνο αν κριθεί απόλυτα έτοιμος, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα του Carabao Cup.

Το Σάββατο οι Reds αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Sheffield United για την έβδομη αγωνιστική της Premier League.

Πέρυσι η ομάδα του Klopp είχε αποκλειστεί στον πρώτο της αγώνα στη διοργάνωση μετά από ήττα με σκορ 1-2 από την Chelsea στο Anfield.

Έτοιμος για το επίσημο ντεμπούτο του ο Caoimhin Kelleher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com