Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Alexander-Arnold για το γκολ του στο Stamford Bridge

O Alexander-Arnold για το γκολ του στο Stamford Bridge

Με ένα άψογο σουτ από μετά από συνδυασμό με τους Mo Salah και Jordan Henderson άνοιξε το σκορ στο Stamford Bridge ο Trent Alexander-Arnold.

Η Liverpool κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή των μπλε του Λονδίνου, οι 3 παίκτες της ομάδας μας στάθηκαν πίσω από τη μπάλα, η κομπίνα τους βρήκε τον Trent σε θέση για σουτ χωρίς πίεση, και αυτός με άψογη εκτέλεση έκανε το 0-1 για τους Reds.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είχε να πει ο ίδιος ο δεξιός full-back του Klopp για την εν λόγω φάση, μιλώντας στο Sky Sports:

«Αρχικά ο Hendo ήταν αυτός πού ήθελε να αναλάβει την εκτέλεση, όμως νομίζω ότι σκεφτόταν πώς ήταν λίγο υπερβολικά κοντά (λογικά ο Trent εννοεί ότι το φάουλ είχε κερδηθεί πολύ κοντά στην περιοχή, και γι’ αυτό ο Henderson δεν ήθελε να το αναλάβει) για αυτόν.»

«Συζήτησα με τον Mo και του είπα ότι ήθελα τη μπάλα να έχει ‘ρολάρει’ (να κάνει ένα spinning, να στριφογυρνά όταν θα έφτανε στο πόδι του Trent) λίγο, ώστε να έχω λίγο καλύτερη οπτική γωνία και ίσως να μπερδέψω λίγο τον τερματοφύλακα, και κατάφερα να ευστοχήσω.»

«Σκέφτηκα ότι ήταν υπερβολικά κοντινή η θέση (στην οποία είχαμε κερδίσει το φάουλ) ώστε η μπάλα να πάει πάνω από το τείχος, δεν ήξερα αν το τείχος σκόπευε να πηδήξει οπότε δε μπορούσα να στείλω τη μπάλα κάτω από αυτό, συνεπώς την έστειλα στη μεριά του τερματοφύλακα.»

«(η μπάλα) Έκανε καλό rolling, και προσπάθησα να τη χτυπήσω όσο το δυνατόν καλύτερα.»

Τέλος, ο σκόρερ του χθεσινού πρώτου τέρματος της ομάδας μας είπε δύο λόγια για το αποτέλεσμα, για την εμφάνισή της στο γήπεδο της Chelsea, και για την εξαιρετική τρέχουσα βαθμολογική της συγκομιδή:

«Φυσικά, δε μπορείς να περιμένεις να σου πάνε όλα όπως θέλεις όταν έρχεσαι στο Stamford Bridge.»

«Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο δεύτερο ημίχρονο: Έπαιζαν στην έδρα τους, είναι περήφανη ομάδα, και πάντα έβγαιναν εκεί έξω και πάλευαν.»

«Ξεκινήσαμε το δεύτερο μέρος αρκετά καλά, όμως τα τελευταία 25 με 30 λεπτά ήταν πολύ δύσκολα. Έπρεπε να αμυνθούμε καλά. Φυσικά βρήκαν το γκολ, όμως καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.»

«Είναι σπουδαίο, οι 15 συνεχόμενες νίκες στην Premier League δείχνουν τι είδους ομάδα είμαστε. Έχουμε κερδίσει όλους τους διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών.»

«Το να έρχεσαι εδώ, είναι ένα από τα δυσκολότερα μέρη που μπορείς να βρεθείς μέσα στη σεζόν. Το 18/18 και το να καταφέρουμε να κερδίσουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο είναι σπουδαίο, και ελπίζουμε να διατηρήσουμε την καλή μας φόρμα.»

O Alexander-Arnold πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του το γκολ πού πέτυχε στο Stamford Bridge.
O Alexander-Arnold πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του το γκολ πού πέτυχε στο Stamford Bridge.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com